Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurcze dziewczyny...
Odkąd mam internet na nowym mieszkaniu zdazyłam się zorientowac z przez czas mojej nieobecności z tego fajnego forum zrobiły się dwie oddzielne grupy. Dostałam zaproszenie od jednej ale od drugiej nie... Troche tego nie rozumię :/ W tej drugiej grupie (do której nie naleze) jest sporo moich kolezanek z którymi piszę/pisałam odkąd w ogóle jestem na tym forum... Brakuje mi elzu, kasiazar, myszy i wszystkich innych... I tylko z tego głównego forum dowiaduję się co słychac u dziewczyn z tej drugiej grupy a to i tak sporadycznie...
Troszkę to przykre że się to forum tak rozeszło Bo byłam w nim zakochana
hej, też jakoś długo nie zaglądałam, a czas tak szybko leci...
Mój Sawinek jest na pepti już ok 2 miesięcy. Odkąd przeszedł na inne mm (na początku nutramigen) to zaczęły się zielone kupy i strasznie śmierdzące. Do dziś są zielono-żółte. Cały czas też mam mu podawać Debridat na pracę jelit. A poza tym wszystko ok, zaczął jeśc inne rzeczy, papusia ze smakiem, wszystko lepsze niż jego mleko W ogóle ostatnio zupełnie inaczej się z nim gdzieć wychodzi, jakoś taki jakby nagle starszy się zrobił.
Witam się z rana:-) Paulinka ja nie jestem przypisana do żadnej grupy bo niestety baaaardzo długo mnie tu nie było
szkoda że tak wyszło, bo napewno nie zdąze Was nadrobić...:-(
no daję słowo, że żadnego zaproszenia nie otrzymałam.
Eh, rano poleciałam z małą do okulisty (przez całe miacho) a na miejscu zorientowałam się, że mi się dni pomyliły, a wizytę mamay jutro....
T złożył mi gratulacje
Tylko ja żyję na resztkach baterii?
Lasotka nie tylko Ty żyjesz na resztkach baterii - ja też tak mam, ale z powodów problemów zdrowotnych które niestety są wynikiem ciąży. Nie każdy organizm sobie radzi z tak wielkimi zmianami niestety.
A zaproszenie było wysyłane na 10000% w lutym, pamiętam, może skasowałaś przez przypadek?
miaucia, Julek tez jest na pepti, tylko on przeszedl z piersi i od razu mu smakowalo, a kupy mial najpierw zielone, pozniej zielone z grudkami niestrawionego mleka, pozniej zielono-zolte, dzwonilam do lekarza i kazal sie nie przejmowac.