paulinka109
Fanka BB :)
anbar - też mi się tak wydaje. Po Dawidku nie widac ze waży tyle ile waży właśnie dlatego ze jest długi. Ją chyba drażni sama liczba 10-ciu kg :/
zuzia - gartuluje pierwszego ząbka!!
Ja to cieszyłam się jak głupia jak Małemu wyszła pierwsza dolna jedynka i co chwile wkładałam mu palca do buźki zeby "pomacać" 
rystka - to mnie zatkało z tymi czapkami na noc u takich dużych dzieci
Moja przyjaciółka pracuje w prywatnym żłobku i dziewczyny co ja się nasłucham o dzieciach i rodzicach... Jak jej opowiadałam o mojej teściowej i o jej stwierdzeniu ze Dawiś jest GRUBY to ona pękała ze smiechu. Mówiła ze niedawno przyjeli dziewczynke co ma 10 miesięcy jest mniejsza niż Dawidek i jak jej się uleje w trakcie picia ona nie potrafi jej wytrzeć fałdki na szyji... Jak ma rączke to paluszki ma takie grube że nie potrafi praktycznie nic do niej złapać... Mama lekarka, ojciec adwotak i ta dziewczynka jest w złobku od 7:00 do 18:00... I to jest w sumie jedna z wielu takich historii...
zuzia - gartuluje pierwszego ząbka!!
rystka - to mnie zatkało z tymi czapkami na noc u takich dużych dzieci
Moja przyjaciółka pracuje w prywatnym żłobku i dziewczyny co ja się nasłucham o dzieciach i rodzicach... Jak jej opowiadałam o mojej teściowej i o jej stwierdzeniu ze Dawiś jest GRUBY to ona pękała ze smiechu. Mówiła ze niedawno przyjeli dziewczynke co ma 10 miesięcy jest mniejsza niż Dawidek i jak jej się uleje w trakcie picia ona nie potrafi jej wytrzeć fałdki na szyji... Jak ma rączke to paluszki ma takie grube że nie potrafi praktycznie nic do niej złapać... Mama lekarka, ojciec adwotak i ta dziewczynka jest w złobku od 7:00 do 18:00... I to jest w sumie jedna z wielu takich historii...
. A córka jest wysoka, zawsze właściwie wzrost wyżej niż waga. Na mnie niestety patrzy w drugą stronę, bo jakoś po tej ciąży nie mogę dojść do siebie, nic mi nie zeszło. Po Letce to straciłam 16kg w 8mc.
A co do komentowania wyglądu Leosińskiego to tylko komentuje że ma duże pucki na buzi, a młody waży 7,6 kg więc szału nie ma