Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekolada część dziewczyn Cie nie pamięta, co prawda jest kilka które Cie kojarzą. Ja czytałam forum od początku, natomiast zaczęłam pisać regularnie jak poszłam na L4, czyli w lipcu, ale pamiętam Cie.
To nie tak że do zamkniętego nie przyjmujemy nikogo, po prostu musimy nabrać zaufania, bo tam możemy pisać o wszystkim, tutaj niestety nie :-(
i machanie rączkami, żebvy szybciej podawać. Nie wiem czy to dlatego, ze w ciąży prawie codziennie zjadałam nawet 1kg jabłek Ligol Ale dziwczyny ja nie mam do was o to pretensji. Rozumiem was;-)
Mam tylko nadzieję że jak będę potrzebowała rady to zajrzycie tutaj czasem i pomożecie:-)

Nie wiem czy pisalam już, że moja Hania jest największym fanem jabłek ever, ma nową ksywkę - Szarlotkażadnych innych owoców nie chce jeść i tyle, a przy jabłuszku jest zawsze Mmhmmm
i machanie rączkami, żebvy szybciej podawać. Nie wiem czy to dlatego, ze w ciąży prawie codziennie zjadałam nawet 1kg jabłek Ligol

Dziewczyny dajecie gotowe słoiczki dzieciom (obiadki) czy same gotujecie?