Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekolada część dziewczyn Cie nie pamięta, co prawda jest kilka które Cie kojarzą. Ja czytałam forum od początku, natomiast zaczęłam pisać regularnie jak poszłam na L4, czyli w lipcu, ale pamiętam Cie.
To nie tak że do zamkniętego nie przyjmujemy nikogo, po prostu musimy nabrać zaufania, bo tam możemy pisać o wszystkim, tutaj niestety nie :-(
i machanie rączkami, żebvy szybciej podawać. Nie wiem czy to dlatego, ze w ciąży prawie codziennie zjadałam nawet 1kg jabłek Ligol Ale dziwczyny ja nie mam do was o to pretensji. Rozumiem was;-)
Mam tylko nadzieję że jak będę potrzebowała rady to zajrzycie tutaj czasem i pomożecie:-)

Nie wiem czy pisalam już, że moja Hania jest największym fanem jabłek ever, ma nową ksywkę - Szarlotkażadnych innych owoców nie chce jeść i tyle, a przy jabłuszku jest zawsze Mmhmmm
i machanie rączkami, żebvy szybciej podawać. Nie wiem czy to dlatego, ze w ciąży prawie codziennie zjadałam nawet 1kg jabłek Ligol

Dziewczyny dajecie gotowe słoiczki dzieciom (obiadki) czy same gotujecie?