Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a dzisiaj zawedrowala pod stol. Czesto tez idzie do tylu i zatrzymuje ja noga od stolu miedzy nozkami 

ach te ząbki. za to wcina chrupki kukurydziane i jest zadowolony, tylko słychać mniam, mniam...
Już się boję co to będzie jak zacznie raczkować ... 
. Teraz będę na etapie uczenia jej jedzenia chrupek. Co do rozmiaru to sama nie wiem dokładnie jaki ma ale wchodzi już w rozmiar powyżej 6 miesięcy. Waga jej myślę że jest dobra około 7.3kg. Jest bardzo radosnym dzieckiem i już pokazuje swoje ja. Najzabawniejsza jest podczas kąpieli. Czy Wasze dzieci też tak szaleją? Moja to zachlapie cała łazienkę!! Ale radość przy tym niemała :-) Chodzę nią te na basen przynajmniej raz w tygodniu. Uwielbia to. Jest taka radosna wtedy... właśnie wróciłyśmy teraz z basenu i mała śpi- tak się zmęczyła :-). Powiem Wam dziewczyny że wspaniale jest być mamą. To ogromne poświęcenie ale jaka nagroda!!!!Moja w wanience też szaleje ale na basenie jej się średnio podobało ;/ Fajnie że Twoją tak to cieszy :-)Najzabawniejsza jest podczas kąpieli. Czy Wasze dzieci też tak szaleją? Moja to zachlapie cała łazienkę!! Ale radość przy tym niemała :-) Chodzę nią te na basen przynajmniej raz w tygodniu. Uwielbia to. Jest taka radosna wtedy... właśnie wróciłyśmy teraz z basenu i mała śpi- tak się zmęczyła :-).