Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiec i ja postanowilam sie odezwac.

Nie moge zcierpiec moich olbrzymich piersi. Zawsze mialam duzy biust, ale teraz przy karmieniu jest jeszcze wiekszy, a ja jestem bardzo szczupla i drobna osoba i po pierwsze wyglada to co najmniej smiesznie a po drugie mam problem z kupieniem sobie ubran w gornych partiach ciala. Poza tym mam nadzieje, ze jak mala odstawie od piersi to przestnie mi sie w koncu budzi w nocy, bo teraz budzi sie zeby sobie po prostu pocycac. A po trzecie wiem, ze im dluzej bede zwlekala tym bedzie mi trudniej no i malej bedzie trudniej
Wazy tez chyba wiecej niz moja Zuza, choc na zdjeciu wyglada na drobniejszego. Zrzuca jak zaczna sie wiecej ruszac, ciagle tak sobie powtarzam
Wiem, ze zadna skrajnosc nie jest dobra, ale z dwojga zlego to wole juz, zeby byla jako niemowlak troszke za gruba niz za chuda;-)
Posiadanie dzieci z tak mala roznica wieku ma wiele plusow
U mnie jest 2 lata miedzy synkiem a corka i tak roznica wclae nie jest taka zla. Wbrew pozorom Filip wcale nie byl o Zuzie zazdrosny, bardzo ja kocha no i takie dziecko juz potrafi samo sie soba zajac, nie trzeba poswiecac mu 100% czasu.