asiulkaa
Fanka BB :)
Asiu domyslam sie co Monika miala na mysli. Pewnie chodzilo o ten widoczny brzuszek, dla mnie taki widok tez nie nalezy do zbyt estetycznych i sama bym sie tak nie ubrala, ale generalnie mi to nie przeszkadza, bo takim ubiorem nie robi krzywdy ani dziecku ani nikomu innemu, natomiast fajka w ustach kobiety ciezarnej razi mnie bardzo. Oczywiscie przesadne eksponowanie ciala w pewnych okreslonych sytuacjach zwraca moja uwage, ale jak napisalam kazdy ma prawo ubierac sie jak chce, nie lubie oceniac ludzi na podstawie tzw pierwszego wrazenia;-)
Ostatnia edycja:
. Cały dzień sam sobą się zajmował, czułam się zbędna w jego życiu. Robił wszędzie tragiczny bałagan. Wyciągał moją bielizne z szuflady, ja go wołam mówie chodz idziemy do kuchni ( zawsze leciał za mną i jak szlam za szybko to marudził), a on w drugą strone. Wyszłam z pokoju licząc że przyczłapie, ale gdzie tam nie miał czasu. Przypominał sobie o mnie jak chciał jeść albo spać. Jak mi się już za nim stęsknilo i szłam do niego mówiąć "Oluś jak się masz" to cieszył się w głos i wcale nie chciał na ręce
.
A ja pękałam z dumy...
Nie wiecie gdzie się podziało lato??