reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

reklama
Ja tez mialam pudelka ale czarnego ale juz odszedl.. teraz mam kotkę dachowca.

7,5kg to troche chyba maławo, w ksiazce ktora dostalam od poloznej napisane jest ze kolo 13,5kg to optymalne przybranie wagi w ciazy (oczywiscie dla kobietek ktore nie maja nadwagi ani niedowagi), ja sama narazie kilogromowo nie przytylam ale mam oponke na brzuszku.. to chyba przez wzdecia glownie.. :(

A ja mam nowy "problem", ide na wesele za dwa tygodnie.. i w zadna sukienke moich wielgachnych piersi nie moge wcisnac.. w kazdej wygladam jak cycolina.. nie mowiac juz o tym ze pelno niebieskich zylek.. i jeszcze siniaki na ręce.. (od pobierania krwi np, ale w ogole jakos latwiej mi sie teraz robia, lekko w cos stukne.. i siniak) przed ciaza mialam miseczke C a teraz D ehh.. a sa takie ciezkie ze bardotka nie daje rady zeby je podtrzymac :/ jakie kroje sukienek sa dobre dla duzych piersi? Zeby bylo wygodnie ale i ladnie?

No i wróciłam z baseniku,ach...super było...
Elzu wiem ,że te 7,5kg to mało ale on tłumaczył to tym,że dla niektórych kobiet te 10-15kg zalecane kiedyś przez lekarzy to znacznie za dużo bo to procentowo dużo w stosunku do ich masy ciała,jakoś tak...
I nie narzekaj na swój biust bo ja tez narzekałam na swoją miseczkę D to za karę dostałam H (przed ciążą).Teraz jak mi jeszcze urosły to już wstyd się przyznać,bo mi za chwilę alfabetu braknie.
Piękne i doskonale dopasowane probiuściaste sukienki ma Bravissimo,polecam.

Bravissimo | Big Bras, Lingerie, Swimwear and Clothing for D-KK cup women

Egrunia, dzieki za linka i nawet na sklep odrazu w UK :) nigdy nie zamawialam bielizny z internetu albo katalogu ale wygladaja ladnie i wygodnie moze sie skusze :) narazie kupilam 4 staniki z czego kazdy w sklepie wydawal mi sie wygodny.. a po noszeniu caly dzien 3 odpadly.. i tylko jeden jest w miare wygodny (tylko drucik pod miseczka, a calosc miekka).

Wlasnie znalazlam adres sklepu w Manchesterze to moge sie wybrac osobiscie i pomierzyc :)

Ostatnia edycja:
Jestem... MYSZA moze zle sie wyrazilam nie tyle plemniki pomagaja co nie przeszkadzaja chyba ze ciaza jest rzeczywiscie zagrozona...
Mowi sie ze powninno sie uzywac gumek zeby facet nie dostarczal bakterii i drobnoustrojow ale to raczej nie grozi jezeli facet dba o higiene :)

tu nie chodzi o żadne dostarczenie bakterii!!!!!,bo bakterie można i samemu złapać, nie tylko przez mężusia i brak higieny.... tylko właśnie o działanie spermy, zawiera naturalna oxytocynę i może powodować skurcze,które są niebezpieczne w I tr.c, a w końcówce ciąży to nawet podawana dożylnie oxytocyna nie nawszystkie kobitki działa,
jak jest wskazanie do kochania się w gumkach, to po co kusić los , kochając się bez ?.....
no ale jest to oczywiście indywidalny wybór,ofkors;)
Mysza....może my, po takich przejściach wolimy huhać na zimne...

Ostatnia edycja:
Witam się przy porannej kawce :-)

Zaraz będę czytać co od wczoraj naskorbałyście a póki co życzę miłego dnia.

Ja dzisiaj jadę do siostry więc pewnie mnie nie będzie do wieczorka.

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

No niezle naskrobałyście dziewczyny, było co nadrabiać!
Co do kawy to mi też gin mówł ze mozna sobie na jedna pozwolić, ale mi np juz wogole nie smakuje, gdzie u mnie 4xdziennie to byla norma.A ze mam tez niskie cisienie to teraz strasznie jestem wciaz spiaca i snuje sie z kata w kat.

Pozdrowionka i milego weekendu!!!

A słyszałyscie pewnie o tym samolocie prezydenckim.Ale tragedia co nie?Choc nigdy nie lubilam polityki, a tym bardziej polityków to jednak szok (*)(*)(*)

Hej dziewczynki :* Ja juz po zakupach :) wiec mam czas na forum :) Ja tez lubiłam kawe ale ostatnio juz przestałam moze przez mojego P. bo mi caly czas gada ze nie powinnam i juz mi sie odechciewa:p

No ja tez nie lubiłam polityki ale jednak to prawdziwa tragedia tyle Polaków zgineło, tyle rodzin w rozpaczy [*]

reklama
Do góry