reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

reklama
Jak ja dostalam to sie przerazilam, ze taka dluga ale mamy przeciez duzo czsu zeby cala ja przeczytac.
Ale zabronilam mojej mamie przezywac mnie ciezarowka :)

Hehehe u mnie w domu juz przylgnęło "ciężarówka"

Ostatnio moja córcia dokonała odkrycia:"dobrze,że jesteś w tej ciąży bo nie będziemy musiały stać w kolejce do kasy w sklepie"-ale se wymyśliła :-D:-D:-D

Heheh no widzisz :) Ale dużo korzyści jest w ciąży :) Jak są to trzeba korzystać :p
Wiesz ja mieszkam z rodzicami i mam siostre młodsza która ma prawie 5 lat. I jak sie dowiedziała ze jestem w ciązy to cały czas chce mnie głaskać po brzuszku i czasem sie mnie pyta czy dzidzia śpi bo jak tak to ona bedzie cicho. I ze odda swój pokój i wszytskie zabawki..
A wczoraj skakała cały czas i ja mowie zeby nie skakala bo rozbije sobie glowe i pojedzie do szpitala a ona do mnie z tekstem ze Ty tez bedziesz w szpitalu bo mam dziecko w brzuchu :)

Oj to ja też chyba musze sobie ja kupić.
Ogólnie to lubie czytać, a tym bardziej to jest moja pierwsza ciąża i pochłaniam wszystkie wiadomości które jej dotyczą.

reklama
Do góry