reklama

Listopad 2010

Ja czekam z niecierpliwoscia na dzien w ktorym bede sie czula poprostu normalnie, juz zapomnialam jak to jest :)
I tobie zycze dziewczynki, a przede wszystkim zdrowego maluszka!
Ja mam termin na 22 listopada a ty?

uwierz , że od jakiegoś tygodnia coraz częściej czuję się normalnie prawie cały dzień, tak więc to napewno mija (i tego się trzymaj), a miałam straszne całodniowe mdłości przeplatane wymiotami. Już jest o niebo lepiej.

reklama
Witam :) widzę że nie tylko ja miałam problem z plamieniem.
Co do cery to jak na razie mam spokój, zobaczymy czy tak zostanie do końca :)
Jeżeli chodzi o objawy to najbardziej dokuczają mi mdłości, dwa dni miałam spokój ale dziś znów o sobie przypomniały :( poza tym to jestem senna i bolą mine piersi ale to da się wytrzymać :)
Pisałyście też dziewczyny, że czujecie ból lub kłucie w podbrzuszu, ja też tak mam i na pierwszej wizycie mój gin mi powiedział, że to normalne bo w środku się wszystko rozciąga.

Widze ze wiekszosc ma problem z cera. Ja chyba sprobuje tej masci cynkowej.
Mi cale szczescie wymioty juz odeszly a mdlosci prawie też:)
Teraz dla odmiany mam straszne zawroty glowy... Ale dlamojego skarbeczka dam rade :)

Dobranoc :* Miłej nocki :*

Inez79, no to rzeczywiscie nie ciekawie z tymi lekarzami, dobrze ze masz inna opcje i mozesz isc prywatnie, ja kiedys pare razy bylam na kase chorych u ginekologa u mnie w miescie i nie musialam dlugo czekac, ale to bylo daaawno temu..
A tak w ogole to dobrze, ze z fasolka wszytko ok i oszczedzaj sie jak tylko mozesz :)

monik75
, trzymam kciuki zeby juz bylo tylko lepiej i lepiej.

niucha79
i aleksandra1905 witamy :)

Mysza84
, z Twoich postow wynika, ze ten doktorek, ktorego masz teraz to naprawde profesjonalista, zazdroszcze :) i jeszcze tej jego maszyny do USG w 4d :) i dzieki za te info o toxoplazmozie, mi tez sie przyda pewnie za dwa tyg.

Miłka79, czyli to zalezy jak sie trafi, fajnie, ze Tobie sie udalo znalezc dobrego doktora na kase chorych, mozesz odlozyc pieniazki na wyprawkę :)

paulina109
, zęby już się nie MĄDRują? :) u mnie ok (odpukac!)

agrafka_7, nie ma to jak miec wszystko dobrze zaplanowane :P milego przytulania bez problemow!

Jak tam wasze kilogramy dziewczyny? Przytylyscie cos jak dotad? Ja narazie kilogramowo nic, ale mam taka dziwna oponke na brzuchu.. nie wyglada nic a nic ciążowo, raczej jakby mi sie po prostu troche przytylo. Moj D mowi, ze to nic, bo jak zacznie rosnac brzuszek to sie nie zrobia rozstepy :) ale on raczej tak tylko zgaduje, wiec na wszelki wypadek smaruje sie kremem na rozstepy.

No i ja lece do lozeczka.. chyba jestem dzis ostania.. a co do kolorowych snow, to mi sie ostatnio taaaakie glupoty snia, ze szkoda gadac :) Dobranoc wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry