Inez79, no to rzeczywiscie nie ciekawie z tymi lekarzami, dobrze ze masz inna opcje i mozesz isc prywatnie, ja kiedys pare razy bylam na kase chorych u ginekologa u mnie w miescie i nie musialam dlugo czekac, ale to bylo daaawno temu..
A tak w ogole to dobrze, ze z fasolka wszytko ok i oszczedzaj sie jak tylko mozesz
monik75, trzymam kciuki zeby juz bylo tylko lepiej i lepiej.
niucha79 i
aleksandra1905 witamy
Mysza84, z Twoich postow wynika, ze ten doktorek, ktorego masz teraz to naprawde profesjonalista, zazdroszcze

i jeszcze tej jego maszyny do USG w 4d

i dzieki za te info o toxoplazmozie, mi tez sie przyda pewnie za dwa tyg.
Miłka79, czyli to zalezy jak sie trafi, fajnie, ze Tobie sie udalo znalezc dobrego doktora na kase chorych, mozesz odlozyc pieniazki na wyprawkę
paulina109, zęby już się nie MĄDRują?

u mnie ok (odpukac!)
agrafka_7, nie ma to jak miec wszystko dobrze zaplanowane

milego przytulania bez problemow!
Jak tam wasze kilogramy dziewczyny? Przytylyscie cos jak dotad? Ja narazie kilogramowo nic, ale mam taka dziwna oponke na brzuchu.. nie wyglada nic a nic ciążowo, raczej jakby mi sie po prostu troche przytylo. Moj D mowi, ze to nic, bo jak zacznie rosnac brzuszek to sie nie zrobia rozstepy

ale on raczej tak tylko zgaduje, wiec na wszelki wypadek smaruje sie kremem na rozstepy.
No i ja lece do lozeczka.. chyba jestem dzis ostania.. a co do kolorowych snow, to mi sie ostatnio taaaakie glupoty snia, ze szkoda gadac

Dobranoc wszystkim.