reklama

Listopad 2010

reklama
Tez miałam opory przed "przytulaniem się" ale spróbowalismy raz i drugi i nic sie nie działo wiec dla pewności spytam jeszcze gina na wizycie i jesli nie bedzie jakis przeciwskazań to tym bardziej nie bedziemy sie martwic.A jesli mamusia zadowolona to i dzidzia się lepiej czuje;-)

A własnie to moja pierwsza wizyta u niego i mam nadzieje ze dobrze wybrałam i udzieli mi wyczerpujacych odpowiedzi na moje pytania.

Poruszałyśmy już ostatnio temat przytulanek w ciąży na forum.
Ja pytałam ginka i powiedział że jak najbardziej można, ale w prezerwatywie. I tutaj głosy są podzielone bo niektóre dziewczyny twierdzą że nie ma takiej konieczności.
Więc może zapytaj jeszcze swojego.

witam dziewczyny

Tak tworzycie że ja chyba nie mam szans być na bieżąco, a dzisiaj w nocy musze troche popracowac to i tak nie uda mi sie nadrobic ;-(

Musze sie pochwalić, że dziś powiedzialam prezesowi i mojej mamie. Reakcje były dość spontaniczne (raczej szok). Ciesze się ze mam to z głowy.

W czwartek mialam usg i maleństwo ma już (miało wtedy) 37 mm. Miało nóżki i rączki i sobie machało nimi. Wyszłam z gabinetu i płakałam ze szczescia jak głupia :-) A myslalam ze trzecia ciąża to tak już rozsądniej do tego podejde ;-)

Pozdrawiam was bardzo serdecznie

Dziewczyny ! całą noc się męczyłam z bólem głowy okropnym. Bałam się braćć coś przeciwbólowego. Wypiłam tylko kawę, którą odstawiłam jakiś miesiąc temu ale niewiele pomogła. Teraz niby ból przeszedł ale przy gwałtowniejszych ruchach daje o sobie znać. Czy jest dla nas jakiś bezpieczny środek przeciwbólowy...?

Mila mozesz spokojnie brac paracetamol, ja mialam kilka razy okropna migrene i lekarz wrecz zalecil zeby cos waiasc. Paracetamol jest jednym z lekow ktory mozna brac w 1 trymestrze.

Witam nowe mamusie!

A co do problemow z cera, to ja rwoniez walcze :( Mam takie paskudne pod skora, ktorych nie mozna nawet wycisnac. Smaruje pasta cynkowa, bezpieczna i polecam dziala wysuszajaco. Ah te hormony!

reklama
Czesc dzieczyny a ja dzis przezylam masakryczny dzien. Caly czas mnie mdlilo i co chwile musialma sie witac z kibelkiem. najgorzej jak jechalm samochodem bralam kilka glebokich wdechow i otwieralam szybe. Masakra.
Mama2010 jak cera ci sie pogorszyla to moze u ciebei zamieszkala dziewczynka ?? Tak kazdy mowi :0 ciekawe czy sie sprawdzi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry