reklama

Listopad 2010

reklama
Wlasnie jestes jeszcze przed terminem @???? Jezeli tak to testy nie zawsze pokazuja dobry wynik;-) a wiec tak na pewno to jeszcze nic straconego:-D

Liczylam na roznych kalkulatorach i data wacha mi sie miedzy 30 pazdziernikiem a poczatkiem listopada wiec pisalam troszke na pazdzierniku:-D ale jest to moja pierwsza ciaza wiec wydaje mi sie ze pewnie urodze w listopadzie;-)

lila spoko, tak tylko pytalam ;-)
my wczoraj juz zaczelismy staranka od nowa hehehe ;-) Musze trafic na plodne dni;-) Jak kroliczki zaraz bedziemy jak codziennie bedziemy tak hehehe, ale lubie te staranka ;-)

Wlasnie jestes jeszcze przed terminem @???? Jezeli tak to testy nie zawsze pokazuja dobry wynik;-) a wiec tak na pewno to jeszcze nic straconego:-D

moje drogie ja jestem tydzień po spodziewanej@:szok::szok::szok::szok::szok:Miałam w środe dwa dni różowe plamienia nawet ledwo widoczne i testy negatywne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Nie wiem co się dzieje bardzo zle się czuje, mam zawroty głowy, jestem słaba i pobolewało mnie wczoraj podbrzusze jak na owulke i myśle że to jajeczkowanie po raz drugi w tym cyklu, już nie kumam tych swoich jajników:no:

a mozna miec dwa razy jajeczkowanie??
moze kochana jakies stresy mialas w tym miesiacu co... czasami tak jest ze sie przesuwa to i owo..

Dzieki lila ;-)

reklama
Witam nowe mamusie:)

Larvunia no to razem się staramy:D my też właśnie się śmiejemy, że jak króliczki codziennie będziemy by nie przegapić żadnego dnia:D

A co u Was?? jak sobotni dzień minął??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry