reklama

Listopad 2010

U mnie samopoczucie bardzo dobrze:-) dziekuje za troske:-) Majafala juz nie moge sie doczekac tych pierwszych ruchow bardzo mnie to ciekawi jak to jest:-D a dbac napewno bedziemy o siebie i super by bylo jak byscie zostaly tu z nami:-)

reklama
Hej, mam na imię Monika i bardzo chciałabym zostać mamą listopadową. Już zaczeliśmy starania z mężusiem. Jestesmy dobrej mysli. Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Witam.
wstałam rano teścik pozytywny @ brak
a ja trzęsę sie jak osika i latam sprawdzać.
proszę Boga oby nie przyszła.:sorry2:

Tusia badz dobrej mysli napewno nie przyjdzie:-)
moniek83 to mocno trzymamy kciuki zeby szybko sie udalo:tak:

A jak dzionek wam sie zaczl? Jak pogoda? w koncu weekend:-D:-D:-D!!!

tusia gratulacje!!!!

Moje dzieci chore. Julka kaszle jak szalona i troche goraczkuje, Seba tylko kaszle a ja sie boje ze zlapie choróbsko. Oby nie!

Troche mnie martwi brak objawów ciąży, w poprzednich ciazach czulam sie tragicznie w pierwszym trymestrze. Chyba wolałabym czuc sie zle zeby byc spokojniejsza (nie przypominajcie mi prosze tego co tu napisalam jak juz bede czuc sie zle ;-) ). A do wizyty u lekarza jeszcze tyle czasu...

czesc kobitki :-) Piekna pogoda u mnie za oknem murowany spacer dzis zalicze z MArcelkiem i pieskiem, moze mezulek sie tez da namowic ;-)

MILYCH STARANEK tym co jeszcze sie staraja. Ciezarne WSZYSTKIEGO DOBREGO, milych 9 miesiecy!
echoo zdrowka dla Was!

cześć dziewczynki, gratuluje wszystkim przyszłym mamusią, no niestety nie dołącze do waszego grona, poranny teścik negatywny, będę trzymać za was kciuki i zaglądne czasem, buziaki dla Was:-):-):-):-)

reklama
cześć dziewczynki, gratuluje wszystkim przyszłym mamusią, no niestety nie dołącze do waszego grona, poranny teścik negatywny, będę trzymać za was kciuki i zaglądne czasem, buziaki dla Was:-):-):-):-)

dlaczego rezygnujesz?? koniec dni plodnych juz masz? kurde...
my nadal sie staramy... niby w czwartek dni plodne mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry