reklama

Listopad 2010

Larvunia ja tez od poniedzialku zaczynam...chociaz moze od wtorku:):)...dla pewnosci kupilam testy owulacyjne...zobaczymy. Przekonalalm meza zeby sie tym razem bardziej staral;-)
Zycze powodzenia!!!

reklama
Anbar witamy serdecznie:) opowiedz krótko o sobie jeśli oczywiście chcesz:) staraliście sie o dzidziusia? tak w ogóle to gratulacje:)

Mam na imię Ania, 31 lat skończone i to moja pierwsza ciąża. Jestem z Warszawy.
Staraliśmy się i to równy rok. Dokładnie w lutym 2009 podjęliśmy pierwsze starania. Po poprzednim cyklu byliśmy już u lekarza i od tego cyklu mieliśmy zacząć batalię o dzieciaczka z pomocą lekarzy. I szczęśliwie okazało się, że jednak możemy sami :D

witam serdecznie mamy listopadowe , ja tez jestem mamą listopadową tylko 2009. powodzenia trzymam kciuki, piekny czas przed Wami. Fajnie bo wiosna i lato i te wszystkie pyszne owoce truskawki, maliny wsuwajcie ich jak najwięcej.

buziaki i trzymam za Was kciuki!:-)

Witam wszystkie:-) zycze powodzenie dla staraczek oby tym razem sie udalo:tak::tak::tak:n Jak sie dzionek u was zaczal? U mnie narazie dobrze samopoczucie tez nie najgorzej chociaz dzis zaczelo mnie troszke mdlic przy sniadaniu:confused2::eek: heh

Larvunia ja tez od poniedzialku zaczynam...chociaz moze od wtorku:):)...dla pewnosci kupilam testy owulacyjne...zobaczymy. Przekonalalm meza zeby sie tym razem bardziej staral;-)
Zycze powodzenia!!!
te testy kiedy sie robi?? i ile kosztuja? siusia sie na nie??

dobra juz wiem, poszperalam na necie, moze tez kupie sobie...

Ostatnia edycja:
Witajcie:)

Larvunia i MajaFala ja też zaczynam staranka od tego samego dnia co Wy:) więc może razem będziemy później testować:) ja jak sprawdzałam i by nam się udało to termin będę mieć na 30 listopad:) więc jeszcze się załapię do Was:)

Witam serdecznie nowe dziewczyny i gratuluje fasolinek:)

U mnie dzisiaj pochmurny dzień może tak samo jak mój nastrój dzisiaj:( ale nie będę Was zanudzać bo tutaj ma być wesoło i przyjemnie na forum:)

Pozdrawiam:*

Jak sie dzionek u was zaczal? U mnie narazie dobrze samopoczucie tez nie najgorzej chociaz dzis zaczelo mnie troszke mdlic przy sniadaniu:confused2::eek: heh

U mnie dobrze. Piersi bolą, dzisiaj już od samego rana bo dotychczas mnie głównie wieczorami bolały. To samo brzuch, a konkretnie pachwiny. Mdłości też nie mam, za to w zasadzie nic nie jem. Całkowicie straciłam apetyt co dla mnie jest naprawdę dziwne, bo w zasadzie uwielbiam jeść i to dużo (za dużo ;-)). Wmuszam w siebie jedzenie w niewielkich porcjach, ale generalnie nic mi nie smakuje, a niektóre potrawy jeszcze śmierdzą.

W niedzielę zaczynamy 6 tydzień i podejrzewam, że razem z nim przyjdą kolejne atrakcje.

U mnie dobrze. Piersi bolą, dzisiaj już od samego rana bo dotychczas mnie głównie wieczorami bolały. To samo brzuch, a konkretnie pachwiny. Mdłości też nie mam, za to w zasadzie nic nie jem. Całkowicie straciłam apetyt co dla mnie jest naprawdę dziwne, bo w zasadzie uwielbiam jeść i to dużo (za dużo ;-)). Wmuszam w siebie jedzenie w niewielkich porcjach, ale generalnie nic mi nie smakuje, a niektóre potrawy jeszcze śmierdzą.

W niedzielę zaczynamy 6 tydzień i podejrzewam, że razem z nim przyjdą kolejne atrakcje.

Patrzylam na twoj suwaczek i dzieli nas tylko jeden dzien roznicy:-) a wiec bedziemy rodzily prawie w tym samym czasie u mnie pierwsza ciaza wiec pewnie i tak termin sie troszke przesunie miejmy nadzieje ze przetrwamy te dziewiec a wlasciwie juz osiem miesiecy bez szczegolnych atrakcji hehe i wszystko bedzie dobrze:-D:-D:-D

reklama
Ja się już nie mogę doczekać kiedy maluch zacznie kopać. Na razie się śmieję, że się komunikuje z mamusią głównie przez wysyłanie jej do WC ;-)Sikam jak opętana, czasami nawet co 10 minut. Wczoraj wieczorem ledwo się położyłam do łóżka, już musiałam wstawać i biec do łazienki.
Mój partner: no co ty, przecież byłaś przed chwilą.
Ja: ja owszem, ale teraz twojemu dziecku się chce ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry