reklama

Listopad 2010

Lila a długo się staraliście? nie wiem czy juz byłaś o to pytania ale nie zwróciłam uwagi:) przepraszam

MajaFala nic straconego bo jeszcze jest troche czasu:) ale masz racje te starania sa bardzo przyjemne:) tylko to oczekiwanie najgorsze.

A u mnie już @ się powoli kończy więc za tydzień gdzies powinny się zacząć płodne:)

Nie staralismy sie wogole hehe taka malutka wpadeczka ale bardzo sie ciesze i moj partner rowniez:-) ale tak jak by spojrzec na to inaczej to tylk w tym miesiacu sie nie zabezpieczylismy i dzidzia w drodze:-D:-D:-D

reklama
To masz dobrze, moj czuje sie przeze mnie molestowany;-)...wlasciwie sie nie dziwie jak wraca z nocki...no ale te pare dni w miesiacu moglby juz nie marudzic:wściekła/y:...tak jakby mu sie krzywda dziala:-D
pobolewa mnie podbrzusze...hmmmm

Hehe....fajnie to napisalas ze czuje sie molestowany:laugh2: i masz racje z ta krzywda przeciez nic zlego mu sie nie dzieje:-p;-)

Tak se obliczylam, ze jak nie teraz a za miesiac to pewnie i tak bym urodzila w listopadzie...chociaz termin mialabym na 4 grudnia...ale przy drugim to chyba czasami wczesniej moze wyjsc:-D....
a tak poza tym...Dzien Dobry:-)

Witam serdecznie...chyba dostalam okres:-(. Dla pewnosci zrobie w weekend test. Trzeba bedzie zaczac dzialac w marcu...akurat na urodzinki Femke. Ale wtedy termin bylby 2.12. Musialabym zalozyc watek grudniowy...Ale chyba poczekam z tym na pewny tym razem wynik i naczej bede tak skakala z miesiaca na miesiac:) Milego dnia

Oj MajaFala mailam nadzieje ze zostaniesz z nami na listopadzie przykro mi ze niestety @ przyszla:-( ale jeszcze na 100 % nic nie jest przesadzone:-) ale jezeli zostala bys grudzniawa mama 2010 to pamietaj zeby tu do nas zagladac;-);-);-)

A mnie chyba jakies przeziebienie bierze:crazy::no: mam nadzieje ze sie nie rozwinie dalej i to tylko zwykly katar ehhh....:no:

Hej, hej, na początek się przywitam i dopiszę jako kolejna listopadowa mamusia. Według kalkulatora termin wypada na 1.11 :-)

Do lekarza mam isc za dwa tygodnie dopiero bo wczesniej mi sie nie uda ale mysle ze szosty tydzien to nie za pozno co o tym myslicie dziewczyny?????

Wstrzymaj sie jeszcze. Ja jestem w 4 tygodniu i 5 dniu i własnie dzisiaj nie wytrzymałam i poszłam do lekarza. Nie potwierdził nic :-(. Zrobiłam sobie test sikany i betę i na pewno jestem w ciąży, ale w zwykłym badaniu jeszcze nic nie widać. Dał mi skierowanie na USG, zapisałam się dopiero na 15 marca, czyli początek 8 tygodnia. Lepiej zaczekać. Ja jestem strasznie zła na siebie, bo miałam iść dopiero za tydzień, ale chciałam juuuuż. Szczęściem chociaż doktor ciąży nie wykluczył ;-)

reklama
To witamy cie serdecznie wsrod listopadowych mamus:-)!!! A co do wizyty u lekarza to zamierzam sie wstrzymac jeszcze ok 2 tygodnie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry