reklama

Listopad 2010

reklama
Lila, mam nadzieje:)...kupilam sobie dzisiaj taki wczesny test, ale tez wyszedl negatywny:-(...ale nadzieje jeszcze jest bo miesiaczke powinnam dostac okolo 28...wiec jeszcze pare dni. Zobaczymy. Ale jak nie teraz to za miesiac:) Naszczescie staranie sie o potomka jest przyjemne...Najgorsze jest to czekanie na wynik...milego popoludnia

Lila a długo się staraliście? nie wiem czy juz byłaś o to pytania ale nie zwróciłam uwagi:) przepraszam

MajaFala nic straconego bo jeszcze jest troche czasu:) ale masz racje te starania sa bardzo przyjemne:) tylko to oczekiwanie najgorsze.

A u mnie już @ się powoli kończy więc za tydzień gdzies powinny się zacząć płodne:)

Myśa no to może faktyczni to krwawienie takie ciążowe, sama już nie wiem, może idź na bete - ona będzie wiarygodna.

Dzisiaj już spokój skończyło się to coś różowe:eek: Brzuch czasem boli jak na @ ale cisza, już lepiej żeby przylazła i byłby spokój. Niestety kochana na bete nie pójde bo jestem w Szkocji a tutaj tak chętnie nie robią na dodatek tydzień musze czekać na wyniki:szok:Prędzej zrobie teściora, pewnie zaryzykuje w weekend ale nie robie sobie nadziei a ty jak się masz??

Ostatnia edycja:
Lila, mam nadzieje:)...kupilam sobie dzisiaj taki wczesny test, ale tez wyszedl negatywny:-(...ale nadzieje jeszcze jest bo miesiaczke powinnam dostac okolo 28...wiec jeszcze pare dni. Zobaczymy. Ale jak nie teraz to za miesiac:) Naszczescie staranie sie o potomka jest przyjemne...Najgorsze jest to czekanie na wynik...milego popoludnia
mi już kurcze czasem zaczynają brzydnąć nawet staranka, czasem się nie chce a tu trzeba męża zmolestować. Mój to chętny w sumie jest zawsze :-Di nie ma z tym problemu:sorry:

To masz dobrze, moj czuje sie przeze mnie molestowany;-)...wlasciwie sie nie dziwie jak wraca z nocki...no ale te pare dni w miesiacu moglby juz nie marudzic:wściekła/y:...tak jakby mu sie krzywda dziala:-D
pobolewa mnie podbrzusze...hmmmm

To masz dobrze, moj czuje sie przeze mnie molestowany;-)...wlasciwie sie nie dziwie jak wraca z nocki...no ale te pare dni w miesiacu moglby juz nie marudzic:wściekła/y:...tak jakby mu sie krzywda dziala:-D
pobolewa mnie podbrzusze...hmmmm
a tym facetom nie dogodzi, raz im dobrze a raz zle a mówią że my ciągle narzekamy:-D
Skoro boli brzuszek to może dobry znak, a kiedy masz termin spodziewanej???

27, albo 28....nie pamietam dokladnie:zawstydzona/y:...zawsze planuje dobrze liczyc dni...od...do...ale jakos mi to nie wychodzi. Wlasciwie dziwie sie, ze przy coreczce od razu nam sie udalo:rofl2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry