reklama

Listopad 2010

Wczoraj zrobilam po raz pierwszy test, wiedzialam ze jest jeszcze za wczesnie, pare dni przed okresem ale nie moglam sie juz doczekac...no i jak do przewidzenia nic nie wyszlo:(...ale na razie sie nie martwie, jeszcze jest czas...tylko strasznie niecierpliwa jestem:sorry: pozdrawiam

reklama
Lila ja tez mieszkam za granica i przynajmniej przez najblizsze lata tak zostanie...na starosc nigdy nie wiadomo.:-) A gdzie jesli mozna spytac...ja w NL
My wlasnie jemy owocki z malenstwem...po czym wiekszosc laduje na podlodze:laugh2:

Witam w ten piękny dzień:)
To widzę, że większość dziewczyn mieszka za granicą.

MajaFala wydaję mi się, że test był zrobiony za wcześnie dlatego ni trać nadziei:)

Lila a jak się ogólnie czujesz? kiedy wybierasz się do lekarza?

W Holandii mieszka jeszcze tesciowa, moj maz mial 12 lat jak przeprowadzili sie tutaj. Ale ona mieszka na polnocy, a my bardziej w srodku. Radzilismy sobie sami, a wlasciwie sama;), moj m nie za bardzo na poczatku mial co robic, poniewaz przez 8 mc karmilam piersia, dlatego wlasciwie tylko ja wstawalam w nocy. Ale jakos wszystko samo przyszlo. Nie moge narzekac, chociaz czasu czasami brakuje. Pracuje tez na pol etatu. Ja pierwsza wizyte mialam u poloznej, bo do ginekologa sie tutaj nie choci jak ciaza nie jest zagrozona, mialam okolo 8 tygodnia...pierwsze echo 20 tydzien:):)...pozdrawiam serdecznie

Lila 6 tydzień to nie za późno, wcześniej i tak nic nie widać za bardzo. W 6 tyg serduszko już powinno bić:)
Ja byłam pierwszy raz u gin w 5 tyg ale niestety niczego się nie dowiedziałam bo było za wcześnie.

MajaFala a jak się Twoja ma na imię? pewnie kochaniutka jest:) tak szybko zdecydowaliście się na rodzeństwo dla niej? ale w sumie z drugiej strony na co czekać, dzieci będą sie ładnie razem wychowywać:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry