reklama

Listopad 2010

Tusia to mam nadzieję, że to fasolinka będzie:) trzymam kciuki:) a kiedy testujesz??
ja jeszcze mam @... czekam aż sobie pójdzie i zaczynamy.

MajaFala a ile się staracie? będziesz testować czy podobnie jak ja dopiero zaczynasz za kilka dni starania?

Przepraszam, że tak się wypytuje ale jestem tu nowa:)

reklama
Myśa, może faktycznie test jeszcze nie wykazał, ja Ci nie chcę robić nadziei bo doskonale wiem jakie to uczucie zobaczyć jedną kreskę ale moje dwie koleżanki zrobiły test w dniu spodziewanej @ i wyszła jedna kreska, jedna z nich poszła na bete i wyszło, że jest w ciąży dla ciekawości zrobiła jeszcze raz po tyg i wyszła bladziutka kreska dopiero, a druga zrobiła test jeszcze raz chyba 4 dni później i wyszły dwie kreski. Także może się uda:) trzymam mocno kciuki:)

Tusia gratulacje!! jak się czujesz?

Larvunia napewno za miesiąc dołączysz:) powodzenia:)

Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała już być w ciąży:) strasznie tego pragniemy z mężem i właśnie boimy się czy przypadkiem nie będziemy mieli tej blokady.
mam nadzieje że jestem w upragnionej ciąży narazie poczekam cierpliwie czy @ przyjdzie, jeśli nie to za tydzień powtórze test, dziękuje za słowa otuchy:-)

Ja w to głęboko wierzę:) musimy się wspierać i dodawać sobie otuchy:)
mam nadzieję, że u Ciebie @ nie nadejdzie a u mnie, że szybko odejdzie:) teraz mi się spóźniła 5 dni ale ja wiedziałam, że @ przyjdzie bo się nie staraliśmy, miałam zapalenie jajnika i brałam antybiotyk więc wolałam nie ryzykować.

Patrycjaa w tym tygodniu zrobie test, moze nam sie udalao:)...al tak naprawde to dopiero zaczelismyn starania
Teraz bardziej na wyczucie probowalismy, a jak nie wyjdzie to zaopatrze sie w roznego rodzaju testy:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry