• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Witam dziewczyny i gratuluję, a pamiętam jak ja w tamtym roku testowałam, a teraz mój skarbek leży koło mnie i smacznie śpi. Ale Wam zazdroszczę:tak:, ciąża to piękny czas, życzę Wam pięknych, spokojnych, zdrowych 9 miesięcy i ... łatwego porodu;-)
Pozdrawiam, mama listopadowa 2009

reklama
witam chyba moje przeczucia się nie mylą,mam nadzieję,że
test nie felerny bo jestem jeszcze przed terminem @.
oby tylko teraz było dobrze.
Patrycja-wiem co czujesz-trzymam kciuki.:tak:

Załączniki

• beby.jpg
    beby.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i gratuluje :tak:

jestem mama z listopada 2007 :sorry:
Nie wiem na co liczylam, ale teraz mi smutno troche... Dzis dostalam @ a juz myslalam ze bedzie kolejna dzidzia bo mi sie spoznial @.
Bardzo juz bym chciala kolejnego bobasa, ale tak odkladam podswiadomie te decyzje, ale teraz gdy przyszla ta @... ehhh... smutno oj smutno...

ALE WAM GRATULUJE :tak: Milych 9 mies zycze kazdej :tak:

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym! Mam nadzieje, ze juz za tydzien tez bede mogla wkleic zdjecie:tak:, bardzo bym chciala. Ale jak nie teraz to za miesiac...w kazdym razie najwazniejsze (i najprzyjemniejsze) probowac:-D milej niedzieli

Gratulacje!!! Co raz nas tu wiecej:-):-):-):-)

cześć kochane, żyłam nadzieją że do was zawitam ale zrobiłam test w dniu spodziewanej@ i jedna kreska tylko , coś nie daje mi spokoju bo @ nadal nie ma i się nie zapowiada, test w sumie jest dość czuły ale możliwe że jeszcze jest szansa dla mnie:sorry:Czekam na maleństwo już 1,5 roku a w tym cyklu byłam na 99@ pewna że się udało:zawstydzona/y:

Myśa, może faktycznie test jeszcze nie wykazał, ja Ci nie chcę robić nadziei bo doskonale wiem jakie to uczucie zobaczyć jedną kreskę ale moje dwie koleżanki zrobiły test w dniu spodziewanej @ i wyszła jedna kreska, jedna z nich poszła na bete i wyszło, że jest w ciąży dla ciekawości zrobiła jeszcze raz po tyg i wyszła bladziutka kreska dopiero, a druga zrobiła test jeszcze raz chyba 4 dni później i wyszły dwie kreski. Także może się uda:) trzymam mocno kciuki:)

Tusia gratulacje!! jak się czujesz?

Larvunia napewno za miesiąc dołączysz:) powodzenia:)

Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała już być w ciąży:) strasznie tego pragniemy z mężem i właśnie boimy się czy przypadkiem nie będziemy mieli tej blokady.

Patrycja-ja tez jestem po podobnych przejściach,ale pragnienie
tej istotki było silniejsze i tobie życzę żeby się udało.

a ja mam lekkie objawy ciązy choc to bardzo wczesnie
bule podbrzusza i metaliczny smak w ustach,cycole nabrzmiałe.:-p
ach boje sie okropnie.

reklama
Trzymam kciuki za wszystkich, zeby doczekali sie swojego wymarzonego potomstwa. Ja sie nie wypowiadma na razie, bo wlasciwie zaczelismy dopiero niedawno z mezem starania o rodzenstwo dla naszej coreczki. Za pierwszym razem od razu sie nam udalo...ale nie jest powiedziane, ze tym razem tez tak bedzie. Mam tylko nadzieje. Duzo, duzo sily dla wszystkich czekajacych. Milego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry