reklama

Listopad 2010

reklama
cześć dziewczyny:)
u mnie dzisiaj piękny dzień, aż wzięłam pieska i poszłam do rodziców na nóżkach:) dotleniłam się i aż zupełnie inaczej się poczułam:) takie dni powinny być już codziennie:)
a co do samopoczucia to dzisiaj naprawdę bardzo dobre:)

A co u Was?

Lila bardzo sie cieszę, że jesteś szczęśliwa:) dbaj o siebie:)

A może każda z nas coś o sobie napiszę byśmy się lepiej poznały:) w sumie to nie wiem czy do was dołącze bo nie wiem czy się uda ale chętnie Was poznam:) jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko:)

Może zacznę:) więc tak mam na imię Patrycja, mam 23 lata, jestem szczęśliwą mężatką, studiuję fizjoterapię. W tamtym roku straciłam swoje maleństwo ale wierzę, że tak musiało być. Mam nadzieję, że zarówno mi jak i Wam uda się zafasolkować i być mamą listopadową:)

Lila bardzo sie cieszę, że jesteś szczęśliwa:) dbaj o siebie:)

A może każda z nas coś o sobie napiszę byśmy się lepiej poznały:) w sumie to nie wiem czy do was dołącze bo nie wiem czy się uda ale chętnie Was poznam:) jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko:)

Może zacznę:) więc tak mam na imię Patrycja, mam 23 lata, jestem szczęśliwą mężatką, studiuję fizjoterapię. W tamtym roku straciłam swoje maleństwo ale wierzę, że tak musiało być. Mam nadzieję, że zarówno mi jak i Wam uda się zafasolkować i być mamą listopadową:)
ja też trace nadzieje że załapie się na listopad ale podpytam was jakie miałyście objawy i jak się czułyście na początkach ciąży.
Ja mam 25 lat i w zeszłym roku straciłam dwie ciąże w tym jedną po Inseminacji. Teraz staram się wziąć w garść i działać nadal, są momenty że trace nadzieje ale trzeba próbować dalej.

U mnie samopoczucie tez dobre narazie nie mam objawow typowo ciazawych i ogolnie chodze caly czas usmiechnieta i sama mysl o tym ze nie dlugo bede mama wprawia mnie w euforie hehe:-D:-D:-D

to tylko się cieszyć że tak dobrze się czujesz, a powiedz jakieś bóle piersi, inny niż zwykle śluz lub coś innego zauważyłaś??

Myśa musisz być silna! Napewno się uda, jak nie teraz to w następnym cyklu - wierzę w to i trzymam kciuki:) nie znam Cię ale wiem, że zasługujesz na dzidziusia, napewno dużo przeszłaś z tego co piszesz i los w końcu Ci to wszystko wynagrodzi pięknym dzieciątkiem:)

ja sie obawiam ze bede mama listopadowa..

Dziewczyny.. no ja tez czekam..ale na okres;) po szalenstwie walentynkowym;( na dodatek w poczatek dni plodnych-(pierwszy dzien):( nie zebym sie nie zabezpieczyla... ach.. Dziewczyny kiedy moge zrobic test ciszowy? ile dni od stosunku a ile od zaplodnienia? ? ja chyba do pierwszego dnia miesiaczki nie wytrzymam..

Przepraszam, że się tak po chamsku wtrącę ale ... 24am24 mogłabyś sobie darować posty tego typu. "obawiam się że będę mamą" - o losie ... Tutaj dziewczyny oddałyby wszystko by tylko znaleźć się w Twojej sytuacji !
Co do testu: najlepiej zrobić w dniu spodziewanej @. Wtedy będzie najbardziej wiarygodny.

Dziewczyny życzę Wam powodzenia ! Tym, które się już cieszą i tym, które się starają :))
Trzymam za Was wszystkie kciuki i mam nadzieję, że każda z Was i jeszcze więcej będą mamusiami listopadowymi :)

reklama
Witam wszystkich serdecznie tego (u nas) pochmurnego dnia...
Czasami niestety nie uklada sie tak jakby sobie wymarzyc...ale wierze, ze Wam wszystkim uda sie:tak:
Mam 28 lat, mezatka od 4 lat, ale leci nam juz 9 rok razem:-D, mama prawie jednorocznej cudownej dziewczynki...malego urwiska, ktory pewnie barzo bylby zadowolony z rodzenstwa;-). A tak pozatym to pracuje jako pedagog w swietlicy pozaszkolnej...Pozdrawiam i zycze milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry