L
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też trace nadzieje że załapie się na listopad ale podpytam was jakie miałyście objawy i jak się czułyście na początkach ciąży.Lila bardzo sie cieszę, że jesteś szczęśliwadbaj o siebie
A może każda z nas coś o sobie napiszę byśmy się lepiej poznaływ sumie to nie wiem czy do was dołącze bo nie wiem czy się uda ale chętnie Was poznam
jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko
Może zacznęwięc tak mam na imię Patrycja, mam 23 lata, jestem szczęśliwą mężatką, studiuję fizjoterapię. W tamtym roku straciłam swoje maleństwo ale wierzę, że tak musiało być. Mam nadzieję, że zarówno mi jak i Wam uda się zafasolkować i być mamą listopadową
![]()
to tylko się cieszyć że tak dobrze się czujesz, a powiedz jakieś bóle piersi, inny niż zwykle śluz lub coś innego zauważyłaś??

, mama prawie jednorocznej cudownej dziewczynki...malego urwiska, ktory pewnie barzo bylby zadowolony z rodzenstwa;-). A tak pozatym to pracuje jako pedagog w swietlicy pozaszkolnej...Pozdrawiam i zycze milego dnia