reklama

Listopad 2010

Dzięki za powitanie :)
Termin listopadowy wychodzi mi jesli podam, że cykl miał trwać 28 dni, ale wedle obserwacji wiem, że gdyby był bez sukcesu miałby 27, a wtedy kalkulatory podają koniec października jako termin. Nie mniej poniewaz to moja pierwsza ciąża, jestem pewna, że się nieco opóźni i mam przeczucie, że termin realny to będzie 5 listopad ;)

reklama
Witajcie:)

Anbar witamy serdecznie:) opowiedz krótko o sobie jeśli oczywiście chcesz:) staraliście sie o dzidziusia? tak w ogóle to gratulacje:)

Co u Was dziewczyny? u mnie końcówka @ więc za niedługo zaczynamy:) kurcze zadomowiłam się tutaj trochę i smutno by mi było gdyby się nie udało:( ale ja myślę pozytywnie:) mam nadzieję, że z Wami zostanę:)

Ja tak samo...chyba na pewno sie nie udalo tym razem, ale zaczniemy za niedlugo na nowo:)...mam przeczucie, ze jednak listopad zostanie...chociaz przy Femce przechodzilam tydzien, mial byc 1 marzec i byl 7:)...czas na szczescie szybko leci...gratuluje wszystkim nowym mamom!!!!!

Witajcie dziewczyny :))

to mój chyba drugi post, pierwszy napisałam jak jeszcze sie staraliśmy, teraz już wiem że chyba się udało. Termin prawdopodobnie na 2 listopada ale nie jestem pewna czy dobrze liczę. Jeszcze kilka godzin temu martwiłam się że zero objawów ( poprzednio miałam duże mdłości) no i coś czuję że włąsnie już nie musze za nimi tesknic ;-)

Wszystkim zaciążonym gratuluje, starającym się życzę powodzenia

P.s. jak mam przyczepić suwaczek?

EchooWitamy kolejna listopadowa mamusie:-) a co do suwaczka to musisz go najpierw stworzyc:tak: oto link do strony gdzie mozna to zrobic http://www.suwaczki.com/ tam wszystko krok po kroku bedzie opisane:-):-):-) pozdrawiam

Patrycjaa miejmy nadzieje ze sie uda zycze ci powodzenia z calego serca i mocno trzymam kciuki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj anbar witaj echooo fajnie że jest nas więcej i można pogadać ,poradzić się.
Ja też miałam nadzieję że się udało ale dwa testy negatywne z tym że ostatni robiony w dniu @.
Tej cholery dalej nie ma a trzy dniowe różowe coś odeszło, brzuch pobolewa jak na @, jajniki kują i ciążowych objawów brak, chyba mnie trafi........

Witajcie dziewczyny :))

to mój chyba drugi post, pierwszy napisałam jak jeszcze sie staraliśmy, teraz już wiem że chyba się udało. Termin prawdopodobnie na 2 listopada ale nie jestem pewna czy dobrze liczę. Jeszcze kilka godzin temu martwiłam się że zero objawów ( poprzednio miałam duże mdłości) no i coś czuję że włąsnie już nie musze za nimi tesknic ;-)

Wszystkim zaciążonym gratuluje, starającym się życzę powodzenia

P.s. jak mam przyczepić suwaczek?
serdecznie gratulujemy!!!!:-) A powiedz, w którym jestes tygodniu i kiedy robiłaś teściora????

witaj anbar witaj echooo fajnie że jest nas więcej i można pogadać ,poradzić się.
Ja też miałam nadzieję że się udało ale dwa testy negatywne z tym że ostatni robiony w dniu @.
Tej cholery dalej nie ma a trzy dniowe różowe coś odeszło, brzuch pobolewa jak na @, jajniki kują i ciążowych objawów brak, chyba mnie trafi........

mysl kochana pozytywnie a bedzie dobrze i sie nie stresuj :tak:

reklama
ja od poniedzialku zaczynam staranka od nowa ;-) termin plodnych mam niby od czwartku, ale nie zaszkodzi juz wczesniej dzialac co nie ;-)
chyba na listopadowki sie nie zalapie :huh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry