Svensonka
Fanka BB :)
Tak tak pierwsza dzidzia
Imie to tak roznie, sama juz nie wiemZobaczymy jak to bedzie ale powedzmy ze Kuba lub Amelka
![]()
Fajne imionka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tak pierwsza dzidzia
Imie to tak roznie, sama juz nie wiemZobaczymy jak to bedzie ale powedzmy ze Kuba lub Amelka
![]()
Dzień dobry Kochane :*
Dziękuję wszystkim za miłe słowa :*:*:* Ja dziś w doskonałym humorzeIdę zjeść śniadanko i później będę skanować zdjecie Robaczka
Tylko tak tak pisałam wcześniej nie liczcie, ze coś ciekawego zobaczycie hehe
Taki łobuz ze co ładniejsze zdjęcie to zepsol
)))
polecaespanola - mysmy też już właśnie dawno nie byli w kinie... Hehe a mąż zamiast się skupiać na filmie co chwile mi szeptał ' "A moze teraz właśnie robi fikołka, a moze teraz macha rączkami"Film - "Twój na zawsze" polecam!!! Mnie się bardzo podobał mężowi też - mimo, że dramat
Svensonka - tak to moja pierwsza dzidzia i imiona już też mamy wybraneDawidek albo Emilka - już pisałam o tym w wątku o imionach
mglaczek - witamy wśród listopadowych mamusiek:*
Hej! Witam się porannie.
Witam nową mamusię listopadową. Mglaczek zaglądaj do nas często.
Paulinka i Svensonka dzieciątka rosną przepięknie!
Ja lecę zrobić śniadanko i zaraz do Was wracam. Mam nadzieję, ze będzie już fotka Paulinko :-)
Witajcie kobietki!
Zaznaczyłam tyle cytatów i mnie wywaliło...wrrr...więc odpiszę tylko tyle co pamięta.
maglaczek witaj :-)
paulinka 10cm to prawdziwy wielki człowieczek :-) fajnie że taki ruchliwy :-) czekam z niecierpliwością na foteczkę!
svensonka śliczna dzidzia :-) gratuluję! A wy już imiona wybraliście ?
więcej nie pamiętam...sorki.
Ja wczoraj po powrocie padłam...nawet nie doczekałam końcówki YCD. Ale dzisiaj już od 5 prowadziliśmy z W. łóżkowe rozmowy.
Dzisiaj aktywny dzień więc nie posiedzę za długo.
Pięknego dnia Wam życzę.
Dziękuje :*Fajne imionka