reklama

Listopad 2010

reklama
A jak ja jestem 14t1d to jak sie mnie ktos pyta, w ktorym jestem tygodniu to w 15, tak?

Mam pytanko.. kiedy robi sie polowkowe USG? Ja mam umowione na 16.06 czyli 20tyg, ale w ten dzien mam tanie bilety do PL i myslalam zeby przelozyc.. ale jakby nie mieli czasu wczesniej (o ile mozna wczesniej), to bede spowrotem dopiero za dwa tyg, wiec poszlabym na USG w 23 tyg, czy to nie za pozno?

Witam się wtorkowo...

Kot obudził mnie o 5...i już nie mogłam zasnąć. W. wysłany do firmy, a ja się szykuję bo mam trochę spraw na mieście do załatwienia a popołudniu umówiłam sie z siostrą.
Muszę dzisiaj kupić jakąś sukienke na sobotnie wesele, mam nadzieje że uda mi się znaleźć coś ładnego.

Paulinka ja dalej biorę acidum folicum 15mg...końska dawka, ale mój ginek uważa że kwas jest bardzo ważny.
Meldujemy się zdrowi i mega szczęśliwi:-):-):-)
(szczegóły w odpowiednim watku)
Ps.dziękuję wszystkim za kciukaski:tak:

Świetne wieści...zaraz lecę poczytać coś więcej :-)

A jak ja jestem 14t1d to jak sie mnie ktos pyta, w ktorym jestem tygodniu to w 15, tak?

Mam pytanko.. kiedy robi sie polowkowe USG? Ja mam umowione na 16.06 czyli 20tyg, ale w ten dzien mam tanie bilety do PL i myslalam zeby przelozyc.. ale jakby nie mieli czasu wczesniej (o ile mozna wczesniej), to bede spowrotem dopiero za dwa tyg, wiec poszlabym na USG w 23 tyg, czy to nie za pozno?

Jesteś kochana w 15tc...a co do połówkowego to wiem że robi się od 20tc do 23czy nawet 24tc :-)

Miłęgo dnia Wam życzę!

Witajcie mamuski!!!

Ja dzis mam usg genetyczne i jestem od wczoraj cala w nerwach, nie moglam nawet spac w nocy, czuje sie prawie jak przed matura. Dostaniemy tez wyniki PAAP-A wiec naprawde dzien pelen wrazen :szok::szok::szok:
prosze was trzymajcie za mnie kciukasy mocno!!!

hej....

mama2010...kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!
Mysza...mnie też dzisiaj nasz kociasty dzisiaj obudził,otworzyłam mu balkon, jak wstawałam na siusiu,przeszedł przez pergolę do sąsiadów i już nie umiał wrócił, darł się od 5... na tym ich balkonie,a M. nie mógł wyciagnąć grubasa...a do sąsiadów głupio było tak wcześnie dzwonić....:baffled:
i jeszcze Miko nam dzisiaj jakąś akcję awanturniczą zrobił rano:no:

KasiuB...co do remontów....bqrdzo dobrze,że zdecydowałaś się na projektanta, tak jak napisała Mysza...idealne rozplanowanie elektryki, hydrauliki itd...to już połowa sukcesu,zwłaszcza przy mieszkaniach na rynku pierwotnym

Mama2010 kciukasy zaciśnięte &&& wszystko na pewno będzie dobrze.

Kobietki powiedzcie mi czy to prawda ze po słodkim dzidziuś jest bardziej ruchliwy ?
Bo tak się nad tym zastanawiam...ja przed ostatnim usg zjadłam sporo słodkiego...chyba takie jakies napięcie potrzebowałam odreagować w ten sposób i dzidziuś robił ciągle rowerek nózkami i tak się śmiesznie odpychał. Łapki też ciągle w ruchu.
I przyznam że tak się zastanowiłam czy to nie dobry sposób na rozruszanie maluch podczas wizyty.
Kiedyś mi się coś takiego o uszy obiło że dzidziuś po słodkim jest aktywniejszy ale nie wiem ile w tym prawdy.

Ja czytalam na necie ze jak cos zjesz moze byc slodkie lub calkiem inny smak i dzidzius jest ruchliwy to oznacza ze mu taki smak bardzo odpowiada :) Twoj maluszek lubi slodycze :)))

reklama
Mysza...tak to prawda, wystarczy,że nawet napijesz się czgoś słodkiego, ciepłej czekolady itd,to zaczyna się bardzo intensywnie ruszać, właśnie przed poprzednią wizytą zjadłam batonika i popiłam sokiem jabłkowym, to dr nie mógł zmierzyć dzidzi, bo bardzo ruchliwa była, wczoraj znowu nic nie jadłam, to spała smacznie,że do pomiarów, trzeba było ją rozruszac kasłaniem i śmiechem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry