paulinka109
Fanka BB :)
Jeeeeeeezuuuuu nie ma mnie pół dnia a tu tyle do czytania 
Ja szczęsliwie wszystko pozałatwiałam i jest gitarka 
Mysza - tak, tak w silesi
Uwielbiamy tam robić zakupy
Nobel dla tego, kto wymyślił żeby ze starej nieużywanej kopalnii zrobić centrum handlowe 
Mam pytanko dziewczęta... Skończył mi się wczoraj kwas foliowy i zastanawiam się czy kupować nowy...? Biorę falvit mama i tam w 1 tabl kwafu foliowego jest 200,0 i jakiś taki dziwny znaczek (coś ala mg). To jest wystarczająca dawka? Ja czuję się dobrze i z dzidzią też w porządeczku więc nie wiem czy jest taka potrzeba...?
Co do teściowej... Powiem tylko tyle że ma gdzieś mnie, mojego męża i naszą dzidzię... I niech tak zostanie
Mam w rodzinie 2 siostry które już mają dzieci... I w domu wogóle nie poruszam tematu ciaża - jedynie z mamą. One tylko potrafią gadać typu: zobaczysz jak Ci będzie cieżko z brzuchem ani butów nie założysz, a jak będziesz karmic jakie męki bedziesz przeżywac z jedzeniem itd itp srata tata :/ Przykre ale niestety prawdziwe... O maleństwie rozmawiam tylko z mężem i przyjaciółkami
))
Mysza - tak, tak w silesi
Mam pytanko dziewczęta... Skończył mi się wczoraj kwas foliowy i zastanawiam się czy kupować nowy...? Biorę falvit mama i tam w 1 tabl kwafu foliowego jest 200,0 i jakiś taki dziwny znaczek (coś ala mg). To jest wystarczająca dawka? Ja czuję się dobrze i z dzidzią też w porządeczku więc nie wiem czy jest taka potrzeba...?
Co do teściowej... Powiem tylko tyle że ma gdzieś mnie, mojego męża i naszą dzidzię... I niech tak zostanie