reklama

Listopad 2010

Goosiek - ja też gotuję ogórkową a przynajmniej mm taki plan bo na razie leżę - coś mnie brzuszek z lewej strony pobolewa :-( My dziś mamy z R. wariacki dzień - najpierw z naszym nowym psiakiem byliśmy u weta - musieliśmy go wykastrować. Wyznaję zasadę, że jest tyle psich nieszczęść na świecie że trzeba zapobiegać kolejnym, a za takie uważam niekontrolowane rozmnażanie nierasowych psów. W każdym razie już po zabiegu. Fletcherek teraz troszkę cierpi ale już dochodzi do siebie.

Potem byliśmy na zakupach - ale niestety nie ciuchowych ani dzidziusiowych tylko tapetowo-kuchennych. Kupiliśmy na super-okazji płytę gazową i odkurzacz :-) Tapety na szczęście też były bo ostatnio mamy do tego pecha i kupujemy akurat końcówki kolekcji i potem jest problem. Jeszcze musimy kupić wannę i kafelki do łazienki, oraz umywalkę i mhm kibelek. Najgorszy jest chwilowy brak kasy - akurat wtedy gdy musimy ją mieć na szybką przeprowadzkę i remont...

Tygryski oba Tygrysek M. - najważniejsze, że teraz wszystko jest OK - dzidziuś rośnie i na pewno jet bardzo szczęśliwy u mamusi

tygrysek59 - oj współczuję rodziny Ukochanego - masakra jakaś jednym słowem...

Violett - oj my to chyba bywamy podobne... W każdym razie mam nadzieję, że ciche dni zamienią się w cichy dzień ;-)

madzinkaa - witaj :-) fajnie, że jest nas coraz więcej!

reklama
Kurcze tak patrzę na te Wasze suwaczki i one na serio mkną do przodu...dopiero co pokazywały 5 czy 7 tydzień a tutaj już u niektórych 14 czy 15... :-D

Prawda mkna bardzo szybko :) Ja to pamiętam jak sie dowiedzialam w 5 tygodniu a to juz jest 13 :) Ahh happy mamusia ze mnie :)
holly101 oj nie wiem nie wiem, ja jestem za bardzo zawzieta wiec bedzie ciezko. I co z tego ze on mnie teraz przeprasza jak wczesniej zrobil mi przykrosc wiec wiesz bedzie ciężko.

U mnie tesciowa jakos dziwnie byla nastawiona jak bylam w PL, cieszy sie ze bedziemy miec malucha, ale jak jest rozmowa o ciazy, to tylko mnie caly czas straszy.. jak to ciezko bedzie z duzym brzuchem, ze sie niewygonie spi, ze karmienie piersia boli, ze pozniej figura i piersi juz nie takie same, ze latem jak bedzie upal to wspolczuje.. itd itp.. tak jakbym o tym wszystkim nie wiedziala.. wolalabym zeby nastawiala mnie pozytywnie albo nic nie mowila.. ale tak to juz jest, ze niektorzy potrafia gadac bez zastanawiania sie..
Elizu moja tesciowa tez mnie straszy ze sobie nie poradze i zebym lepiej na pierwsze miesiace przyjechala do rodzicow bo sama nie dam rady. Ok rozumiem ze sie martwi ale wolalabym tak jak ty uslyszec cos pozytywniejszego, albo moga to jakos inaczej sformuowac!!!

Prawda mkna bardzo szybko :) Ja to pamiętam jak sie dowiedzialam w 5 tygodniu a to juz jest 13 :) Ahh happy mamusia ze mnie :)
holly101 oj nie wiem nie wiem, ja jestem za bardzo zawzieta wiec bedzie ciezko. I co z tego ze on mnie teraz przeprasza jak wczesniej zrobil mi przykrosc wiec wiesz bedzie ciężko.
Violett widze ze z ciebie uparta kobitka :) ja tez kiedys taka bylam, ale teraz zlagodnialam i wystarczy mi przepraszam i skrucha i juz jestem przekupiona. Doszlam do wnoisku ze szkoda czasu na ciche dni, choc nie powiem troche mi to zajelo :/

Oj zdecydowanie szkoda czasu na ciche dni ... a teraz to przede wszystkim szkoda nerwów :-)
maleństwo wszystkie takie napięcia itp. odczuwa i na pewno mu nie jest wtedy za wesoło ... dlatego właśnie tak bardzo mnie denerwuje moja praca ... teraz denerwuje się, że się tak bardzo denerwuję :-)

Kasia_B dlatego ja sie nie denerwuje tymi cichymi dniami, od dzisiaj mam takie postanowienie :) Zawsze sie denerwowalam a teraz maleństwo przekonuje mnie ze nie moge bo i tak wiem ze sie pogodzimy :)

reklama
Mnie to jakoś trudno uwierzyć że ja już jestem w 4 miesiący...co prawda to początek, ale nie zmienia to postaci rzeczy że już 4 ;-)
Tak właśnie dzisiaj do W. mówiłam że za chwilę 20tc...połowa :-D to za chwilę to jeszcze 1,5miesiąca ale teraz wydaje mi się że szybciej leci. Mże przez to że więcej mam zajęć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry