Dzień Doberek Ślicznotki

)))
Mysza - tak dobrze wywnioskowałaś

Bystra bestia jesteś

:* Moje Maleństwo już daje o sobie znać co jakiś czas

A co do humorków...? Chyba lepiej

W sumie nie... Na pewno lepiej

Dalej denerwują mnie różne drobiazgi ale staram się to stłumić w sobie... Hehe a ostatnio nawet była taka sytuacja... Siedzimy z mężem w pokoju i on coś tam buczy no i standardowo ja się znerwowałam za to buczenie (za sam ton buczenia a nie buczane słowa) i już, już, juuuuuuuż miałam coś złego powiedzieć i nagle wpadłam na pomysł zeby coś zaśpiewać i się odstresować

Mozecie sobie wyobrazić minę mojego R. jak zaczełam wyć jakieś disco polo hehehe

Meryan - trzymam kciuki Kochana!!!! Nic się nie stresuj... Jak ja Ci zazdroszcze ze zobaczyć maleństwo

))
Violett - liczę że już pogodzeni ze swoim mężczyzną jestescie :] Bo jak nie to oboje po d*** dostaniecie odemnie

(patrzcie znowu jaka mądrala ze mnie)

Kasia_B - no normalnie jakbym siebie słyszała

Ja też wyznaje taką zasade, że albo się przed snem pogodzimy albo wcale nie idziemy spać

Nie raz już oboje nie widzimy na oczy i stwierdzamy ze szkoda czasu i życia na te głupie kłótnie
madzinkaa - witamy serdecznie! Rozgość się i wklej sobie suwaczek
A my wczoraj byliśmy w gigantycznym centrum handlowym w Katowicach

Zlitowałam się nad moim mężulkiem bo ostatnio smucił się ze nie ma już w czym chodzić (a szafa pełna co nie?)

Byłam tak zaskoczona bo z moim R ciężko robi się zakupy wybrzydza strasznie... Ale wczoraj wyszliśmy cali obładowani zakupami

))) Co sklep to coś mu się spodobało

Musze zapamiętać ten dzień bo długo sie taki może nie trafić
Co do kłótni to ja moze nie będę się wypowiadać

Straszna cholera ze mnie jest

Ale mężuś twierdzi, ze przy innej to by chyba umarł z nudów

On spokojniutki i cierpliwy a ja aktywny wulkan Etna

Ahhh... Ale i tak kochamy się straszniutko mocno

))) Śnił mi się dzisiaj mój były ide zadzwonić do mężusia troszkę go ponerwować sasasa

A potem lece dalej uzerać się z urzędasami w sprawie budowy domku
Wpadnę później

Buziaaaaaaki :*:*:*:*:*