reklama

Listopad 2010

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy ja już zaczęłam 2 trymestr? Na różnych stronach różnie mi pokazuje. Według jednych tak, a według innych jeszcze nie. Jak to jest?

mama2010 - kciukasy zaciśniete :-)

ja genetyczne mam jutro i od wczoraj cała w nerwach ...

co do takich niefajnych kłuc to melduję, że też mam a skoro Wy tez to macie to ja już przestaję się martwić :-)

dzisiaj pogoda tak wybitnie spiąca, a ja zasypiam na siedząco, wczoraj po pracy podjęłam próbę nuczenia się czegoś na egzamin i zasypiałam na każdym akapicie ... po przeszło godzinie miałam przeczytane 6 stron :-)

Izula82 - jeśli dobrze odczytuje Twój suwacek to dzisiaj masz ostatni dzień 13 tygodnia czyli w drugi trymestr wkroczysz jutro :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki!!! :)))

Tak, tak ja też miewam bóle jak za szybko wstanę, albo kichnę jak leżę na plecach to dopiero jest masakra :/ Ale tak jak piszecie - chwilka i przestaje :)

Wczoraj pierwszy raz mój meżulek poczuł jak rusza się nasz Robaczek :))) Myślałam, że oczy mu wyjdą z orbit hehe :D Chciał poczuć jeszcze raz ale nie dał rady bo zasnął :) W sumie dzidzia też chyba zasneła bo już było spokojnie...

U mnie pogoda też dzisiaj ładna, świeci słonko, troche chmur jest ale zimno :/ I u mnie też wczoraj była burza!!! Pierwsza w tym roku :D Waliło nieźle hehe :D

Ja kiedyś słyszłam że drugi trumestr rozpoczyna się po 13 tygodniu. ALe faktycznie róznie to bywa...niektórzy mówią że od 14...inni po 3 miesiącu.
Na kiedy masz termin ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry