reklama

Listopad 2010

reklama
Witam się wtorkowo:):)

Ja dzisiaj rano wstałam, poszłam do łazienki myć ząbki i tu nagle złapał mnie okropny ból w podbrzuszu:( aż mnie skręciło:/:/:/ To było takie jednorazowe i trwało dosłownie z 4-5 sekund:( Ale się wystraszyłam i szybko poszłam się położyć. Teraz jest ok. Mam nadzieję, że to jednorazowy incydent po się wystrachałam :/

A tak poza tym to pogoda u mnei chyba idzie ku lepszemu, nie pada:) i chyba w miarę cieplutko jest więc jakiś spacerek murowany.
Wczoraj byłam na basenie wypytać w jakie dni jest mniej osób i wychodzi na to, że będę chodziła w środy na 17 i w soboty na 11:) Już się nie mogę doczekać:):):)

i ja witam z wtorkowego ranka :-)
czy u Was tez wczoraj była taka burza? o rany ale waliło. pogoda średnio sprzyjająca wyjściu z domu, ale jeszcze mus.

życzę miłego dnia.

Goosiek ja mam czasami tak że jak np gwałtownie wstanę lub na łóżku się przekręcam to mnie tak jakby w jajnikach ciągnęło...uczucie mało przyjemne bo wydaje mi się że jak się ruszę to sobie coś tam pozrywam. I trwa dokładnie tyle co u Ciebie ->do 5 sekund. Kiedyś czytałam że wiele kobiet w ciąży tak ma.

Mialam dziwny sen :) ze moja kolezanka z pracy (jest w 17tyg) miala USG polowkowe ale jakies tkaie super 4d, ze bylo widac dzidzie jak na zdjeciu, albo bajce disneyowskiej.. :) a ze bylo robione na sali gimnastycznej.. a ja stalam w kolejce to tez widzialam i jej dzidzia to byla piekna dziewczynka z niebieskimi oczkami hehe :), a zeby miec USG trzeba bylo najpierw podchodzic do takich pan pokolej i one dawaly jakies dziwne rzeczy do picia.. bleh :) niestety do swojego USG sie nei doczekalam bo sie obudzilam ;/

reklama
Mi się wczoraj śniło że byłam na usg i lekarz miał określać płeć...Ja mu mówię że widzę wyraźnie siusiaka...a on do mnie że to wcale nie siusiaczek. I też nie wiem jaki był finał badania bo się obudziłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry