reklama

Listopad 2010

a poza tym na każdej wizycie usg mam najpierw w 2D, a potem tez mój gin przełącza na 4D, ale ostatnio nawet lepiej dzidzia ustawiała się na zwyklym;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anbar i Violett dzięki za cynk - wybiorę się pewnie w niedzielę bo w sobote czeka mnie Bartycka - jedziemy orientować się w cenach płytek podłóg i takich tam ;-)

ja na pewno idę tez na to coś na Służewcu w czerwcu - nie pamietam nazwy :-)

mama2010 - kciuki trzymamy ;-)

mama2010 czekamy na wiadomości od Ciebie!!!!!!!

Ja na usg idę w sobotę a że to będzie 12 tydz wiec myslę ze to będzie genetyczne.Nawet zapomiałam sie w sumie spytać miesiąc temu, a to tyle czasu juz mineło i też się denerwuje czy wszystko będzie wporządku.Tym bardziej że ostatnio gorzej się czuje.Jestem jakos bardziej zmeczona i senna i czasem mam własnie takie kłucia brzucha.

Kasia jak sobie przypomnisz nazwe tego czegos to napisz :)
Ja na to USG 4D tez sie wybiore napewno, jeszcze nie wiem czy w sobote czy w niedziele ale napewno bede,pewnie ogromniaste kolejki beda ale co tam :)

właśnie chciałamsie kochane pochwalić, ze dzisiaj dołączyłam do tych mamuś co czuje swoje maleństwo, poszłam po moją siostre do przedszkola i spotkalam znajomą i mowie ze ja jak urodze i dziecko bedzie starsze to tez pewnie zapisze do tego przedszkola i nagle poczulam jak by mnie kopnelo, az normalnie lzy mi naplynely do oczu. Znajoma sie mnie pyta co sie stalo,czemu placze i jej powiedzialam. Ale jestem szczęśliwa ojej :)

Ostatnia edycja:
ja swojego malucha czuje juz od jakiegos tygodnia a najbardziej jak jade autobusem czesto puka mnie chyba nie lubi podrozowac.
Wiecie co bylam dzisiaj w szpitalu i przechodzac szla para polakow z malenkim jednodniowym noworodkiem mowili do siebie ze warzy 2.9kg niesli kwiaty wiec jestem pewna ze wychodzili po porodzie do domu on byl przecudny tez chce miec juz taka kruszynke a tu jeszcze tyle czekac trzeba

reklama
kasia Ty tez niebawem poczujesz :) ja tak czekalam czekalam i tak niespodziewanie maleństwo przypomnialo o swoim istnieniu bo ostatnio to wogole juz nie czuje ze jestem w ciazy, wszytskie dolegliwosci przeszly :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry