reklama

Listopad 2010

Aaaaaaleeee burza u mnie idzie :D Ciemno jak w nocy że trzeba lampki zaświecać... I co chwilke jakiś flesz mi mignie przez okno :D Lubie burze ale tylko gdy siedze w domu :)))

Ergunia - ja też trzymam mocno kciuki i wierzę, ze to jednak głupi błąd lekarzy :) Na pewno wszystko będzie dobrze :* Poza tym gratuluję chłopczyka!!! Ale Ci zazdroszcze ze już wiesz :))))

Ja też zapinam pasy obowiązkowo!!! Robiłam to zawsze i przed ciążą a teraz tym bardziej... Nieraz jak sie zapomnę to nawet zapinam pasy wyjeżdżając z garażu i potem jak głupia zaś się odpinam zeby wszystko pozamykać :D
I ja nie pracuje aktualnie dlatego też siedzę w domciu :)

reklama
Aaaaaaleeee burza u mnie idzie :D Ciemno jak w nocy że trzeba lampki zaświecać... I co chwilke jakiś flesz mi mignie przez okno :D Lubie burze ale tylko gdy siedze w domu :)))

Ergunia - ja też trzymam mocno kciuki i wierzę, ze to jednak głupi błąd lekarzy :) Na pewno wszystko będzie dobrze :* Poza tym gratuluję chłopczyka!!! Ale Ci zazdroszcze ze już wiesz :))))

Ja też zapinam pasy obowiązkowo!!! Robiłam to zawsze i przed ciążą a teraz tym bardziej... Nieraz jak sie zapomnę to nawet zapinam pasy wyjeżdżając z garażu i potem jak głupia zaś się odpinam zeby wszystko pozamykać :D

Dzięki!
Jak poszłam na USG to lekarz się mnie pyta:
"Jaki chce pani kolor ręczniczka niebieski czy czerwony?"
Ja w totalnym szoku i strachu popatrzyłam i nic nie odpowiedziałam.
A on na to:"W takim razie biorę niebieski i juz nie ma pani wyjścia,zrobimy chłopca,hahaha!"
Popatrzył na monitor i mówi:"Wiedziałem chłopak jak byk!"
Myslałam że tam padnę ze śmiechu.
Po mnie weszła dziewczyna i mówi że też poprosi o niebieski ręczniczek,a on jej powiedział że na ręczniczek to se trza zasłużyć i dostanie dopiero za 3 tygodnie :)
Śmiechu miałyśmy z nim że hoho!
W sumie 3 lekarzy powiedzialo że chłopczyk,ale może jeszcze coś się zmieni :)

Dzięki!
Jak poszłam na USG to lekarz się mnie pyta:
"Jaki chce pani kolor ręczniczka niebieski czy czerwony?"
Ja w totalnym szoku i strachu popatrzyłam i nic nie odpowiedziałam.
A on na to:"W takim razie biorę niebieski i juz nie ma pani wyjścia,zrobimy chłopca,hahaha!"
Popatrzył na monitor i mówi:"Wiedziałem chłopak jak byk!"
Myslałam że tam padnę ze śmiechu.
Po mnie weszła dziewczyna i mówi że też poprosi o niebieski ręczniczek,a on jej powiedział że na ręczniczek to se trza zasłużyć i dostanie dopiero za 3 tygodnie :)
Śmiechu miałyśmy z nim że hoho!
W sumie 3 lekarzy powiedzialo że chłopczyk,ale może jeszcze coś się zmieni :)

hahaha, to się naśmiałam...
Ja wizytę mam jutro o 9:40 ;) i jesli dzidzia odwroci się pleckami albo tyłeczkiem do głowicy usg to chyba będę koczować pod gabinetem cąły dzień hahah ;)
Gratuluję Synka :), ale oczywiście jesli bardzo chcesz to bede trzymac kciuki aby to była pomyłka lekarzy ;)
Ja staram sie nie nastawiać na dziewczynkę, ale raczej nastawiam się na sytuację, kiedy okaże się że jest drugi chłopiec. Myślę, że posiadanie dwóch synków to też super sprawa ;););) Zobaczymy, w tej chwili jestem nadwyraz spokojna...
Najbardziej zaprzataja moją głowe mysli czy z dzieckiem wszystko wporzadku, czy ten krwiak nie wpłynie negatywnie na rózwój malenstwa, ale staram się ich nie dopuszczac za często :)

Ehhh dziewczyny-Kokota, Myszka, Egrunia, życze Wam dużo sił i pozytywnych myśli. Zrobiłyscie testy aby potwierdzic że wszystko jest wporzadku a nie z innego powodu i tego sie trzymamy. Nasze listopadowe dzieciaczki bedą zdrowe, WSZYSTKIE! :)

Tak jak wyszłam rano to dopiero dotarłam do domku ufff. Zlazłam się ze ho ho:) Pogoda była super słoneczko, cieplutko aż miło:) Teraz tylko jakieś chmurzyska nadciągnęły i chyba będzie burza. Ale teraz to może być bo już siedzę w domku:)

Krew mi pobrali wyniki idę odebrać jutro rano. Mam nadzieję, że wsio będzie ok:-)

Mysza84 choruję na niedoczynność tarczycy i leczę się od 5 lat. Przez to myślałam, że będę miała problemy z zajściem w ciążę ale strzał w 10 był za pierwszym razem;-) Dawkę leków przed ciążą miałam dosyć wysoką (tak mi się wydaje) a lekarz mówił, że w ciąży może się zwiększyć. Teraz biorę letrox 125 dawkę i mam nadzieję, że więcej nie będzie :/ okaże się w piątek.

Hwj dziewczyny czy ktoras z was byla juz na usg okolo 16 tygodnia i wie juz plec dziecka ja ide w piatek i nie wiem czy bedzie widac na zwyklym usg????????????????????????

Hwj dziewczyny czy ktoras z was byla juz na usg okolo 16 tygodnia i wie juz plec dziecka ja ide w piatek i nie wiem czy bedzie widac na zwyklym usg?

Ja bylam, dokladnie w 15t4d. Zwykle USG 2D. Lekarz powiedzial, ze to chlopiec, czym potwierdzil diagnoze lekarki, ktora robilami USG generyczne dwa tygodnie wczesniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry