Ergunia - trzymam kciuki za Twoje wyniki, na pewno będą super. Cieszę się, że trafiłas na lekarza z prawdziwego zdarzenia, a tego pierwszego to bym powiesiła wiadomo za co :-)
Ja pasy zapinam - przeszkadzaja mi trochę (czasami coś podłożę, jakiś szalik czy coś), ale boje się jeździć bez ... niedługo kupię sobie pewnie adapter ...
co do osemek to mi zaczęły rosnąć na 1szym roku studiów i partiami rosną do dziś (z przerwami oczywiście) - została mi jeszcze połowa jednej :-), ale niektórym nie rosną praktycznie w ogóle mimo, że je mają (mój chłopak już ma 30 lat i nie ma ani jednej wyrośniętej ale na zdjęciach widać, że są), często ósemki rozną przy zmianie diety na zdrowszą, albo przy kuracjach witaminowych, więc to, że akurat teraz zaczynają może nie być przypadkowe :-)
Na zwolnieniu nie jestem - planuję pójść pod koniec września, ale jak się wkurzę to pójdę wcześniej (albo pójdę na kilka takich krótkich dla zregenerowania sił ... ) W moim Departamencie znam tylko jedną dziewczynę, która pracowała po piątym miesiącu, teraz jesteśmy we 3 w 3-4 miesiącu i tylko ja w pracy ...