malamrowka1100
Fanka BB :)
a ja poczułam przed chwilką 2 solidne kopniaczki
słucham sobie muzyczki....a tu proszę...
dzidzia lubi chyba david'a guetta![]()
Ale fajnie czujesz już kopniaczki!!!!!!!!! Ja też chcę, ehhhh mój to na razie macha rączkami.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie też tak doczytałam...ja na krew biorę detralex 2x1 no i oczywiście acard 1x1.Mysza...własnie miałam Ci napisac,przypomniałam sobie, co mówił mój gin.... ,że przy braniu leków...taka naprawdę, w ogóle nie powinno robić się tego testu, zwłaszcza przy lekach na nadkrzepliwość i hormonach...,a juz przy moim zestawie to napewno....bo często wynik wychodzi zafałszowany
uszka do góry))))))

No właśnie też tak doczytałam...ja na krew biorę detralex 2x1 no i oczywiście acard 1x1.
Dlatego wrzucam na luz.
I taką mo kochana narobiłaś ochotę na jakąś kosmetykę, że właśnie próbuję się zapisać na jakiś zabieg![]()

Jestem od wtorku do piątku na L4 wiec mam troszkę czasu dla was. Poszłam na L4 ze względu na swieżo pomalowane pokoje w pracy i nie umiem wysiedzieć w tym smrodzie.Ale to jest fajnie być w domu i mieć płatne 100% a czasu tyle, że z wszytskim się wyrabiam. Rano odprowadzam małego do przedszkola umyłam 2 okna zjadłam obiadek zaraz bede szła po małego i pójdziemy na spacerek i tak dzień przelatuje. Ale na dłuższe L4 planuje iść dopiero od września bo koło końca pażdziernika już bede miała pewnie cc.
Ile tu jest dziewczyn na L4 bądż nie pracujących????