reklama

Listopad 2010

reklama
:-D
a ja poczułam przed chwilką 2 solidne kopniaczki
słucham sobie muzyczki....a tu proszę...
dzidzia lubi chyba david'a guetta:-D:-D:-D

CUDOWNIE!!!

Mysza...własnie miałam Ci napisac,przypomniałam sobie, co mówił mój gin.... ,że przy braniu leków...taka naprawdę, w ogóle nie powinno robić się tego testu, zwłaszcza przy lekach na nadkrzepliwość i hormonach...,a juz przy moim zestawie to napewno....bo często wynik wychodzi zafałszowany
uszka do góry :)))))))
No właśnie też tak doczytałam...ja na krew biorę detralex 2x1 no i oczywiście acard 1x1.
Dlatego wrzucam na luz.
I taką mo kochana narobiłaś ochotę na jakąś kosmetykę, że właśnie próbuję się zapisać na jakiś zabieg :-D

:-D
a ja poczułam przed chwilką 2 solidne kopniaczki
słucham sobie muzyczki....a tu proszę...
dzidzia lubi chyba david'a guetta:-D:-D:-D

Gratuluje Meryan, ja tez dziś dostałam pierwszego solidnego kopniaka po ponad tygodniu smyrań i lekkich kuksańców. Od wczoraj w ogóle czuje dzidzie bardzo czesto i zastanawiam sie czy aby nie idzie w ślady córy, która jest strasznym żywczykiem.

Dziewczyny - super, że czujecie już kopniaczki :-)
Ja jak dzisiaj zobaczyłam te maciupeńkie rąsie i nóżki - które były tak podwinięte, że praktycznie ich widac nie było to nie liczę na szybkie kopniaczki :-) no i moje maleństwo było dzisiaj wyjątkowo spokojne ... ciekawe czy ma taki charakterek czy tylko sobie spało :-)

KasiaB - bardzo się ciesze ze wszystko w porządku :) Oby tak do końca ciąży :)

Meryan - noooo moje gratulacje!!! :) Witam w gronie mmuś czujących swoje maleństwo :) Czekamy na resztę!!!! W sumie już niebawem :)

Ja dzisiaj jade kupić sobie jakieś buciki :) Coś mnie tak naszło... Tylko niestety w grę wchodzi aktualnie tylko płaski obcas bo moja nóżka jeszcze trochę mnie boli :/ Jak robiłam test i przeszłam się po domu w wysokich obcasach było strasznie... I wyglądałam jak kulawy bocian :D:D:D Tak więc tylko płaski choc bardzo lubie obcaski...

Jestem od wtorku do piątku na L4 wiec mam troszkę czasu dla was. Poszłam na L4 ze względu na swieżo pomalowane pokoje w pracy i nie umiem wysiedzieć w tym smrodzie.Ale to jest fajnie być w domu i mieć płatne 100% a czasu tyle, że z wszytskim się wyrabiam. Rano odprowadzam małego do przedszkola umyłam 2 okna zjadłam obiadek zaraz bede szła po małego i pójdziemy na spacerek i tak dzień przelatuje. Ale na dłuższe L4 planuje iść dopiero od września bo koło końca pażdziernika już bede miała pewnie cc.

Ile tu jest dziewczyn na L4 bądż nie pracujących????

reklama
Jestem od wtorku do piątku na L4 wiec mam troszkę czasu dla was. Poszłam na L4 ze względu na swieżo pomalowane pokoje w pracy i nie umiem wysiedzieć w tym smrodzie.Ale to jest fajnie być w domu i mieć płatne 100% a czasu tyle, że z wszytskim się wyrabiam. Rano odprowadzam małego do przedszkola umyłam 2 okna zjadłam obiadek zaraz bede szła po małego i pójdziemy na spacerek i tak dzień przelatuje. Ale na dłuższe L4 planuje iść dopiero od września bo koło końca pażdziernika już bede miała pewnie cc.

Ile tu jest dziewczyn na L4 bądż nie pracujących????

Ja juz jestem na zwolnieniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry