reklama

Listopad 2010

No wiadomo, że jeździć w pasach nie trzeba i policja nic nie powie, ale ja sobie nie wyobrażam jazdy bez pasów .... szalenie bym się bała zwłaszcza w trasie ... ja sama piratem jakimś nie jestem (choć nie przyznam się ile mam punktów :-) ) ale jak widzę jak niekórzy potrafią przyszaleć to jednak wolę być w pasach ...

Co do adapterów bo któraś pytała ... ja spotkałam się z dwoma rodzajami:
BeSafe - BeSafe***ADAPTER DO PASÓW BEZPIECZEŃSTWA***HIT (999236840) - Aukcje internetowe Allegro
Clippasafe - CLIPPASAFE PAS W CIĄŻY ADAPTER PASÓW wysyłka 0 (1026270727) - motoAllegro

i zdecydowałam się na ten drugi bo pierwszy to wyłącznie do spodni a ja bardzo często w spódniczkach biegam albo sukienkach ...

reklama
mglaczek - z jednej strony Twoja psychiczna satysfakcja ze to jedyny okres w którym nie musisz zapinać pasów... Z drugiej strony życie i zdrowie dziecka... Wybór chyba dla każdej matki oczywisty. To ze pewnie nie jedna z nas uważa się za dobrego kierowcę nie znaczy, że jesteśmy pewne za zachowanie innych na drodze... Moja ginka mi powiedziała ze wystarczy leciutka stłuczka... Będąc bez pasów masz gigantyczne prawdopodobieństwo że łozysko się odklei i pozamiatane... PASY TO PODSTAWA W AUCIE!!! :)

Ja się tak zastanawiam poważnie nad tym adapterem... Na przełomie lipca/sierpnia jedziemy z mężem na 2 tyg nad polskie moze... Ze Ślądka nad morze to kawał drogi więc będę musiała o tym poważnie pomyśleć, pokażę jeszcze mojemu R i zobaczymy :)

Ja wizytę mam 24.05 i to będzie 18 tydzień więc jeśli dzidzia pozwoli to uda nam się podejzeć kto u mnie zamieszkał :)))) Juz się nie mogę doczekac :D

mglaczek - z jednej strony Twoja psychiczna satysfakcja ze to jedyny okres w którym nie musisz zapinać pasów... Z drugiej strony życie i zdrowie dziecka... Wybór chyba dla każdej matki oczywisty. To ze pewnie nie jedna z nas uważa się za dobrego kierowcę nie znaczy, że jesteśmy pewne za zachowanie innych na drodze... Moja ginka mi powiedziała ze wystarczy leciutka stłuczka... Będąc bez pasów masz gigantyczne prawdopodobieństwo że łozysko się odklei i pozamiatane... PASY TO PODSTAWA W AUCIE!!! :)

Ja się tak zastanawiam poważnie nad tym adapterem... Na przełomie lipca/sierpnia jedziemy z mężem na 2 tyg nad polskie moze... Ze Ślądka nad morze to kawał drogi więc będę musiała o tym poważnie pomyśleć, pokażę jeszcze mojemu R i zobaczymy :)

Ja wizytę mam 24.05 i to będzie 18 tydzień więc jeśli dzidzia pozwoli to uda nam się podejzeć kto u mnie zamieszkał :)))) Juz się nie mogę doczekac :D

A jaka plec przypuszczasz? Jaka bys wolala miec pierwsza? Wiadomo ze zdrowa ale kazdy ma upatrzona

reklama
To dużo z was jest na zwolnieniu. Ale jednak to fajna sprawa siedzieć w domku i sobie odpoczywać bo potem już nie będzie kiedy. Ja szczerze nie odpoczywam bo już jedno dziecko mam ale to zawsze wiecej człowiek tego czasu ma niż przychodząc z pracy. Ja szczerze w pasach też nie jezdze zreszta ja nie prowadzę bo nie mam prawa jazdy i własnie się uczę i zostało mi sie tylko wreszcie zapisać ale niewiem czy to dobry czas...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry