reklama

Listopad 2010

reklama
Juz wiem ty probujesz dodac zdjecie z internetu, zmien zakladka na dodaj z komputera.

Nie nie, ja nie probuje dodac zdjecia z internetu. Ja klikam w zakladke dodaj obrazek i wyskakuje mi od razu taki komunikat jak pisalam nizej. Nie zadne dodaj z internetu czy z komputera, nie mam w ogole tych opcji. Od razu okienko inne wyskakuje.

Nie nie, ja nie probuje dodac zdjecia z internetu. Ja klikam w zakladke dodaj obrazek i wyskakuje mi od razu taki komunikat jak pisalam nizej. Nie zadne dodaj z internetu czy z komputera, nie mam w ogole tych opcji. Od razu okienko inne wyskakuje.
Ja tez tak mialam i zrobilam tak ze jak piszesz wiadomosc to wez zaawansowana edycja i tam masz taki spinacz (zalaczniki) i tak dodalam i sie udalo :-)

Ja już też po wizycie u gina.Dzidzia rośnie zdrowo, przezierność karkowa też wporządku.Płci oczywiscie jeszcze nie mozna bylo poznac.Zdjecia niestety nie mamy ale za to 20 minutowy film z wizyty z pomiarami i pokazem gdzie znajduja sie np. nozki, raczki,nawet widac bylo paluszki.Nie umiem zrobic z tego filmu zdjęc, a film za dlugi zeby wgrac na forum:sorry2:.
Nie moglam sie napatrzyc na te male slodkie stupeczki!!!!!:-)
Tak sie ciesze ze wszystko jest wporzadku.

reklama
Witam i wszystkim wam bardzo bardzo gratuluje!!! :)

Może któraś z was chciałaby spodnie ciążowe kupić tanio?
Bo mam prawie nówki, ja miałam ciąże zagrożoną i z domu nie wychodziłam więc nie miałam kiedy ich zakładać. Ale wygodne, naprawde super, później się bardzo sprawdziły jak zaczęłam wychodzić z domu!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro <- tutaj macie link do moich aukcji, ciuszki dla dzieci, obraz, spodnie ciążowe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry