reklama

Listopad 2010

Czesc Kochane :)

U mnie pogoda, ze pożal się boze ;/ Od samego rana leje, pada i siąpi na przemian :/ Takze spędzamy dzisiaj dzień w domku na leniuchowaniu. Mój maluszek codziennie daje o sobie znać coraz mocniejszymi kopniaczkami :))) Wizyta za tydzień... Nie wiem jak to wytrzymam :D

Życze wszystkim mamusiom pięknej niedzieli :*:*:*

reklama
U nas pogoda nawet ladna, tzn swieci slonko, bo zimno i tak.. wlasnie wybieramy sie poogladac wozek (ktory wkleilam w watku wozkowym) mam nadzieje, ze bedzie taki w sklepie bo chcialabym "pomacac" :), a do tego zajedziemy do jednego sklepu zobaczyc za laktatorem TT bo jest promocja :)

Zycze wszystkim milego dnia :)

Mglaczek słodkie maleństwo :) Gratuluję...

U nas dzisiaj była ładna poogoda , ale tak do godz.15, teraz jest okropnie zimno i pochmurno...
Dziewczyny, już nie wiem co robić. Umówiłam się na badanie 27 maja w prywatnej klinice. Mają mi zrobić dokładne kompleksowe usg, ale ja czuje się fatalnie. Od wczoraj znow non stop mam skurcze. Nawet nospa nie za bardzo pomaga. Przeleżałam pół dnia. Co prawada nie są one bardzo silne ale odczuwalne nawet po lekach. Nie chce przesadzać z tymi wizytami ale zastanawiam sie czy nie przełożyć jej na wcześniejszy termin...Ehhhh nie chce maluszka męczyć badaniami usg ale z drugiej strony cholernie się martwię...:(
Może dzieje się jeszcze coś niedobrego czego niezauwazyła moja lekarz :(

Witam i wszystkim wam bardzo bardzo gratuluje!!! :)

Może któraś z was chciałaby spodnie ciążowe kupić tanio?
Bo mam prawie nówki, ja miałam ciąże zagrożoną i z domu nie wychodziłam więc nie miałam kiedy ich zakładać. Ale wygodne, naprawde super, później się bardzo sprawdziły jak zaczęłam wychodzić z domu!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro <- tutaj macie link do moich aukcji, ciuszki dla dzieci, obraz, spodnie ciążowe...

Ja chce :) bo nigdzie znalezc nie moge :(

modlisia - jeżeli cokolwiek Cię niepokoi to idź po prostu do lekarza, pewnie Twoje stresy i niepokoje bardziej niekorzystnie działają na maluszka niż dodatkowe USG ... trzymaj się dzielnie, a ja trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :-)

u nas pogoda też beznadziejna ... a ja pół dnia przespałam, a miałam się uczyć :-( kolejny weekend, w którym nawet książki nie otworzyłam ...

Modlisiu myślę że ze skurczami nie ma co i lepiej jak się wcześniej umówisz na tą wizytę. U mnie też się już parę razy zdarzyły ale po no-spie przeszły. A ostatnio miałam wrażenie że kuje mnie szyjka macicy :-( Wizytę mam w ten piątek to się wszystkiego wypytam.

Dziewczynki powiedzcie mi czy to możliwe żebym już czuła ruchy dziecka:szok: Od niedawna mam takie uczucie i na pewno nie są to gazy, zawsze mniej więcej w tym samym miejscu, takie delikatne. Słyszałam że w kolejnej ciąży czuje się wcześniej ruchy dzidziusia, ale aż tak szybko :confused:

:-) Witam! Chciałam się tylko przywitać i zapytać czy przyjmiecie jeszcze jedną mamusie listopadową?? Przyznam się że podglądam Was od samego początku ale jakoś nie mogłam się przełamać hehe. Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę Wam samych dobrych chwil.

Ostatnia edycja:
:-) Witam! Chciałam się tylko przywitać i zapytać czy przyjmiecie jeszcze jedną mamusie listopadową?? Przyznam się że podglądam Was od samego początku ale jakoś nie mogłam się przełamać hehe. Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę Wam samych dobrych chwil.

Jasne , ze przyjmiemy :) witaj w naszym gronie :) wklej sobie suwaczek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry