reklama

Listopad 2010

reklama
Ehhh jest naprawdę super, chociaż jeszcze pół roku temu nie wiedziałam, że z dwulatkiem jest o połowę mniej pracy niz z półtoraroczniakiem. Miki w ciagu kilku miesięcy zaczął się sam bawić, mówić, zostało tylko odpieluchowanie, ale na to mamy parę miesięcy :)...Miki ma cały czas stycznośc z małymi dziećmi, ma 5 miesieczną kuzynkę i za każdym razem jak jedziemy w odwiedzinki uczę go podać jej smoka, złapać za rączkę, pogłaskać, pobujac w leżaczku. On to uwielbia. Cały czas mu tłumaczymy że w brzusiu mamy jest mała dzidzia i nie ma dnia kiedy nie wycałuje mi brzuszka :):) Jak na razie jest cudnie. :) Miki jak widzi reklamy z dziećmi to piszczy z radości, mysle , że będzie kochanym bratem...
Masz może niebawem usg? Kiedy macie szanse poznać płeć drugiej dzidzi?? Widzę, że pierwsza udała się dziewczynka :)

Usg miałam na początku maja więc jeszcze o płci nie było mowy, a następne pewnie dopiero w lipcu, chyba że będę bardzo niecierpliwa i będę chciała koniecznie pooglądać maleństwo to prędzej. Za pierwszym razem nie chcieliśmy znać płci ale teraz jak się uda to chcemy wiedzieć. No dwulatki są bardzo samodzielne. Też jesteśmy jeszcze na etapie pieluch. Małgosia też bardzo lubi dzieci ostatnio bawiła się z moim siostrzeńcem który ma 9 miesięcy i też się nie może doczekać kiedy dzidzia wyjdzie i będzie się z nią bawić. Pozdrawiam i zmykam.Dobranoc

Cześć Laseczki :):):) Witam Was w poniedziałkowy (zimny) poranek

U mnie po weekendzie bez szału. Byłam u rodziców coby sama w domku nie siedzieć. Było śmiesznie jak to zwykle u nich:) Rodzinka już załapała bakcyla zakupowego i wzbogaciłam się o czapeczkę z imieniem dla Olusia, buciczki polarkowe, 2 smoczki i butelkę. Z D stwierdziliśmy, że czas już jakąś komodę dla dzidzi kupić bo się nie będziemy niedługo mieścić z tym malutkimi rzeczami :)

A tak w ogóle za tydzien wizyta i zaczynam bardziej świrować czy wszystko ok z maleństwem.... Oj będzie ciężki tydzień :tak:

AAAAAA i tak w ogóle wczoraj naśmialiśmy się z D co będzie jeśli teraz okaże się, że Olusia pitolek zniknął i okazał się pipulka:szok: hahahahhahahaha Stwierdziliśmy, że będzie Olusia :cool2::-):-D

Witam.
Sporo czasu tu nie zaglądałam miałam sporo problemów i jakoś czasu brakowało.Ale teraz już jest dużo lepiej.Moja mała wczoraj roczek miała.Ale super imprezkę zrobiliśmy a Julia po prostu zachwycona była.a dziś idę do lekarza ciekawe czy powie co będzie.Ja obstawiam drugą dziewczynkę a mój P chłopca.

Oj obudziła się moja Julka uciekam.Opowiem wieczorem jak było u lekarza.

Miłego dnia choć pogoda jest do bani.

Czesc dziewczynki!!!
U mnie dzis sloneczko od rana, chociaz weekend byl ponury. Dzisiaj musze sie wybrac na zakupy i kapulc mojemu L prezencik urodzinowy. Jeszcze nie wiem co to bedzie, ale napewno kupic takie body dla coreczki z napisem I love my daddy :)))

Skorpionica witaj!!!

Mysza jak sie wyspisz to czekamy na relacje z weseliska :)

Mama2010 zabójcze są w HM...I love my daddy i I love my mummy ;)...Jak MIki był mały to mu kupowałam, boskie są :)
A ja pozbyłam się skurczów dopiero wczoraj ok 23...
Zadzwoniłam do klinki i jeśli znow bedą mnie długo trzymały to mam przyjechac bez umówienia wizyty a jeśli mnie nie złapią to wizytę mam już w czwartek...
Trochę się martwię ale wierzę, że nic nie zagraża mojej dzidzi. Wczoraj wieczorem maleństwo cudnie się ruszało, czyli w końcu zaczęłam je czuć, wcześniej to były sporadyczne przejawy jej obecności.
Pije kawkę inkę, zajadam się tortem bezowym :)

Oleńka wszystkiego naj dla Julii...:) i czekamy na wieści :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry