reklama

Listopad 2010

reklama
anbar- nie przejmuj się kochana, brązowe plamienia moga być maksymalnie do 2 dni, to jest stara krew.
Meryan-odpoczywaj dużo, będzie wszystko dobrze!
Trusia77- witamy :-)
Ja dzisiaj miałam koszmarny dzień, mimo pieknj pogody i 30 urzodzin mojego M. wszyscy się cieszą, impreza trwa a ja miałam taki ból głowy kłójący i męczący, że myślałam, że się rozpłaczę. Dopiero przed chwilą wzięłam apap,mimo, że staram się tego unikać..
a co do zaglądania w majteczki to robię to maniakalie.
Miłego wieczoru :happy2:

anbar- nie przejmuj się kochana, brązowe plamienia moga być maksymalnie do 2 dni, to jest stara krew.

Ale skąd ta krew? Lekarka też mi dzisiaj powiedziała, że może powinnam zwolnić trochę i prowadzić bardziej oszczędny tryb życia. To fajnie tak powiedzieć, ale w moim przypadku oznaczałoby już całkowicie kanapowy styl życia. W pracy siedzę, stresów praktycznie żadnych, a po przyjściu do domu kanapa. Tylko w soboty 45 minut fitnessu dla ciężarnych. Kurczę, w szkołach rodzenia ćwiczenia są bardziej wyczerpujące niż nasze.

Anbar, ja mało kiedy miałam inne plamienia...90% plamień miały barwę brązową, reszta podchodziła krwią i moja lekarz nazywała to krwawieniem. Mój krwiak orpóżniał sie bardzo wolno i stąd zmieniona barwa, ale cały czas krwawił...Wg mnie skoro masz ciągle plamienia to musi byc tego powód i miejsce z którego krwawisz...Kurczę, nie chcę Cię straszyć, ale skontroluj to jeszcze...:(:(

Meryan Tobie też życzę dużo wiary i mam nadzieję, że wytrwacie z kruszynką do 40-tyg...

Ja plamiłam 9 tyg więc wiem co czujecie :(

Ostatnia edycja:
Meryan i Anbar życzę Wam żeby wszystko się unormowało,odpoczywajcie teraz ile tylko się da,trzymam za Was kciuki.
Witam też nowe Listopadowe Mamusie.
U nas dziś cudowna pogoda,zjedliśmy obiadek w restauracji,potem byliśmy na lodach i jeszcze wzięłam psy na 1,5 godz.spacer,teraz już zdecydowanie padam ze zmęczenia.
Dobranoc!

anbar- ja miałam badanie cytologiczne i w trakcie ginka zraniła mnie w szyjke macicy, przez 2 dni miałam brązowe plamienia, a potem ucichło, w twoim wypadku plamienia sa z nieznanych przyczyn..myślę że modlisia ma rację, jeśli trzeba będzie iść na zwolnienie to zrób to, dzidzia jest najważniejsza i jeśli nawet trzeba będzie wybrać kanapowy tryb życia..trudno, polecam książki Saga o ludziach lodu :-) ja się kanapuję odkad dostałam skurczów.

polecam książki Saga o ludziach lodu :-)

a to w sumie nie jest zły pomysł :-)
literatura wprawdzie nie najwyższych lotów ale 46 tomów robi swoje :-) mozna spokojnie miesiąc nudów zabić :-)
ja na 2 tyg zwolnieniu jeszcze w LO przeczytałam ze 20 i nigdy nie skończyłam :-)

a ja zaraz idę podglądać Maleństwo, 3majcie kciuki ...

Anbar...wiem, co przeżywasz...i odpoczywaj, jak najwięcej, a może dla świętego spokoju przejdź jeszcze do innego lekarza z usg,
mi też trudno uwierzyć w krwawienie bez przyczyny, a jeszcze trudniej w to,że u mnie powoduje to lek na krzepliwość
dzisiaj w nocy znowu miałam:sorry2:tylko u mnie jest krwawienie....szybko przechodzi, ale jednak żywa krew....dzisiaj mam wizyte, więc pomęczę mojego gina...chociaż w szpitalu miałam robione usg co 2 dzień i wszystko było ok....
no chyba nie może byc tak,że usg nie wykryje jakiegoś krwiaka:no:

dziękuję kochane za pocieszki,ale smutno mi strasznie i się denerwuję

Witam się poniedziałkowo :-)

Meryan najważniejsze kochana że już znacie przyczynę i krwawienia nie okazały się groźne. Odpoczywaj.
Gratuluję synusia :-D czyli jakby u mnie pojawiła się córka...w co wątpię bo cały czas przeczucia na Szymonka :-D to odkupuję flanelki.

anbar wracaj szybko do zdrówka!

TRZYMAM KCIUKASY ZA WSZYSTKIE DZISIEJSZE WIZYTY!!! WRACAJCIE KOCHANE Z CUDOWNYMI WIADOMOŚCIAMI!

A mnie znowu wczoraj brzuch bolał.
Kobietki wytłumaczcie mi proszę jak odczuwa się skurcze ?!? Czy to jest taki ból na dole brzucha jak przy @ czy może gdzieś z boku, a może w okolicach pępka.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Witam się po dłuższej nieobecności. Z tego co pamiętam to dziś jest ten dzień, w którym mamy wiele wizyt. Trzymam kciukasy za wszystkie wizytujące kobiety. Moja kolej dopiero jutro. Lecę teraz nadrabiać zaległości w forum. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry