reklama

Listopad 2010

Ja tez siedze w pracy 8h ... po przyjściu do domu kolejne ... ale czytałam, że nowoczesne monitory nie szkodzą.
w pracy mam laptopa na podstawce więc dośc daleko ode mnie, ale w domu to potrafię sobie położyć prawie na brzuchu i zwykle orientuje się, że może nie powinnam jak już P. zacznie na mnie krzyczeć :-(

Jeszcze tylko 4 minutki i koniec pracy na dzisiaj .... a zrobiłam dokładnie prawie nic :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jak używam laptopa to przewaznie mam go na takiej deseczce na kolanach, bo tak mi najwygodniej.Przy biurku jak siedze to strasznie mi niewygodnie i szybko zaczyna mnie boleć kość ogonowa i mam wrażenie ze cisnę sobie na brzuch.

dziewczyny mam problem i chyba musze sie wygadac a wiec jestem w 15tyg i 5 dniu ciazy ale wedlug usg ciaza jest tydzien mlodsza tym sie nie przejmuje bo wiem ze to chyba wina poznej owulacji martwi mnie to ze dzis na wizycie kontrolnej u gina po raz pierwszy jakos dlugo mnie badala a potem powiedziala ze chce posluchac tetna plodu ale niestety miala zepsuty sprzet poza tym dala mi skierowanie na badanie morfologie Fe mocz i glukoze a ja je juz wczesniej robilam oprocz glukozy i sie strasznie boje ze cos moze byc nie tak jutro kazala mi przyjechac na ,, szybkie usg,, poza koleja a ja sie tak boje ze nie wiem jak wytrzymam do jutra;(

Ostatnia edycja:
Faktycznie , tez bym sie bała Ale nie probowalas dopytac gin o co chodzi ? i czy wszytsko dobrze ? a moze jest wszytsko dobrze tylko ze Tobie wyobraznia pracuje na wysokich obrotach i za duzo sobie dobierasz ? Nie martw sie za bardzo , jutro wszytskiego sie dowiesz i mam nadzieje ze bedzie wszytko w jak najlepszym porządku! Trzymam kciukasy

Malutka nietety nie mozemy Ci powiedziec ze wszytsko jest ok, ale mysle ze gdyby Twoja ginka myslala ze moze cos nie tak to od razu by zrobila to USG a nie kazala Ci przychodzic jutro. Wiec nie denerwuj sie, sprobuj sie zrelaksowac chociaz wiem ze to nie jest latwe.I mysl ze wszytsko jest ok. Jutro jak wrocisz z USG daj znać :) Mam nadzieje ze dopiszesz sie do nas :)
A jak tak bardzo sie boisz to moze jedz do szpitala na izbe, nasciemniaj im troche ze cie bardzo boli brzuch czy cos to napewno Cie przyjmą, bo jak im powiesz prawde ze sie martwisz to kaza ci czekac do jutra.

powiedzialam jej ze teraz to mnie wystraszyla a ona powiedziala zebym sie nie martwila ze wszystko jest ok ale jakos mnie nie przekonala bo i po co jutro to usg ??? a moze dzidzia podczas badania spala i sie nie poruszyla i to ja zaniepokoilo a co do tetna to tez slyszalam ze jego slyszalnosc zalezy od polozenia plodu ...poki co beczec mi sie chce;(

Malutka, Twoja gin nie mogłaby Ci powiedziec ze jest ok gdyby bylo cos nie tak, wiec nie martw sie. A kiedy miałas wczesniejsze USG?? Moze poprostu planowala ze Ci zrobi to USG i dlatego kazala Ci przyjsc jutro. Naprawde nie denerwuj sie :)

nie u mnie w przychodni jest robione usg 2 razy w miesiacu a jutro mamy tylko,, isc na 2 min podejrzec dzidzie ,, musi byc wszysto ok!!! a Wy mialyscie powtarzanie badania krwi? mi pierwsze wyszly ok a i usg mialam ostatnio 7 maja w 12/ 13 tygodniu i tez bylo wszystko dobrze na poczatku dzidzia sie nie ruszala i dopiero pozniej zaczela sie wiercic

reklama
Moze wyniki krwi powtarzaja bo cos im nie pasuje i dlatego chca je powtorzyc ale to nie jest jednoznaczne z tym ze cos zlego sie dzieje. A co do USg to nie wiem, musisz poczekac do jutra. Ale wierze ze bedzie wszytsko ok:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry