reklama

Listopad 2010

Hej dziewczyny! Witam się porannie. Wstałam, zjadłam śniadanko i zasiadłam do kompa. Myślałam, że już będą wiadomości od Myszy...a tu nic.
Trusia gratuluję udanej wizyty!
Maryan Bądź dobrej myśli. Kiedy masz kontrolę?
Mama2010 Wszędzie zalecają, żeby prać w proszku dla dzidziusiów i trzeba wyprać wszystko i wyprasować przed użyciem. :-)

reklama
Co do prasowania dziecięcych ubranek, ciekawa jestem czy wystarczy je wysuszyć w suszarce bębnowej. Temperatura w jakiej działa to ustrojstwo chyba wystarcza...

Za to ja wczorajszy wieczór spędziłam z moją mamą, zrobiłyśmy sobie dzień matki. Ona mnie zabrała na zakupy do sklepów z odzieżą ciążową, a ja ją potem na kolację.
Przy okazji zakupów wyszło, że musowo muszę już mieć nowe biustonosze. Trochę mnie to przeraziło, bo jak może pamietacie biust mi urósł zaraz na początku ciąży z C na E, a teraz już powinnam nosić miseczki G :szok:. Ale jeszcze bardziej przeraził mnie fakt, że producent przewidział największy numer H, a ja jeszcze nie wypełniłam moich piersi mlekiem... Za chwilę się okaże, że biustonosze muszę szyć na miarę ;-)
I taka mała porada dla was. Jakbyście szukały dla siebie odpowiedniego stanika, świetne ma polska firma Alles. Są do karmienia, a ten model, który ja wybrałam ma szew pionowy przez miseczkę, dzięki czemu idealnie podtrzymuje i układa nawet takie ciężarki jak moje.

Malutka i Truśka cieszę się że z waszymi dzieciaczkami wszystko wporządku.

Meryan czekamy razem z Toba do wtorkowej wizyty i mam nadzieje ze bedzie widoczna wyrazna poprawa.

Mama2010 wszystkie ubranka dla dziecka i oczywiscie pościele czy reczniki trzeba prac w proszkach dla niemowlat, wlasnie ze wzgledu na alergie ktorych moze dostac maluszek.Moja siostra nawet wszystko prasowała.

U mnie dzis sloneczna pogoda choc nie wiem jak to wyglada pod wzgledem temperatury wiec dzis wybieram sie z kolezankami na miasto.Wiec troszke sie zrelaksuje i poplotkuje.

A Myszy na serio nalezy sie jakies lanie bo nic nas nie informuje.

reklama
Dziewczyny... Na jakiej wysokości macie dno macicy i na jakich wysokościach miałyście je przy poprzednich wizytach? Zastanawia mnie tez co oznacza skrót p/s.... studiuję właśnie swoją kartę ciąży :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry