reklama

Listopad 2010

hej

mama2010...do roku prałam w specjalnym proszku dla dzieci np. jelp,cieszę się,że teraz są już płyny do prania i płukania, bo ja nie lubię prać w proszkach

co d zus, to ja w ciąży z Mikiem miałam taką komisję,dostałam pismo,że mam się wstawić z dokumentami, wywiad lekarski i wsio

reklama
zwykłe proszki są alergenne dla takich maluszków, nie musisz prać osobno, ja zazwyczaj coś dorzucałam ze swoich ciuchów, ważne,żeby było w proszku dla dzieci

czuję się kiepsko, plamię dalej na brązowo i doprowasza mnie to do szału, mam nadzieję,że ten krwiak się oczyszcza...tylko ciekawa jestem jak długo:-(

Witam już prawie weekendowo :)

Pogoda u mnie nadal kiepska:( deszczowo i raczej chłodno. Zabieram się zaraz za zrobienie śniadanka i ogarnięcie chałupy a później pakuje się i jadę na noc do rodziców bo mój D znowu wyjechał a nie chce mi się samej w domku siedzieć:P A u rodziców zawsze weselej no i mam tam mój zwierzyniec: psiaka i królika:):) Muszę tylko jeszcze wstąpić do biblioteki sprawdzić jakie książeczki maja z listy, która wczoraj sobie zrobiłam. Oczywiście kompa z sobą biorę żeby na BB być na bieżąco hihihi to już jak nałóg:P:P

Meryan, uzbrój się Kochana w cierpliwość...On na pewno sie wchłonie,ja plamiłam kilka tyg a moj krwiak był naprawdę mały w porównaniu do Twojego, ale moja lekarz powiedziala, że czasami te małe wolniej sie oprożniają i że ważne jest jego umiejscowienie...Mój był tuż nad zarodkiem więc zagrażał maleństwu, myślę że Ty możesz byc bardziej spokoja choć i tak musisz bardzo bardzo uważać, bo jednak odkleja łożysko :(...Właśnie Meryan, Twój krwiak jest na połączeniu łożyska z macicą?
I jeszcze jedno, super, że nie ma skurczów, ja miałam takie bóle, że plamienia przy nich potęgowały i czasami idąc do łazienki miałam wrażenie że moja dzidzia zaraz ze mnie wypłynie :(:( Okropne uczucie :(...Trzymam mocno kciuki i bardzo dużo leż (podobno czasami wystarczą 2 tyg. aby krwiak się wchłonał, Tobie z całego serca tego życzę).

Mysza, masz w tylek normalnie ;)

reklama
Modlisiu...jest wokół łożyska...ale jest odstęp między nim, a łożyksiem, a póki co, narazie nie ma cech odklejania....
co do skurczów,to nie mam,ale biorę nospę forte 3 x1 i magnez
ale znowu wyczytałam,że jak łożysko jest na ścianie tylnej, to tego nie widać:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry