reklama

Listopad 2010

Witajcie Kobietki!

Ale naskrobałyście... nie wiem kiedy to nadrobię.

Violett
zleci tydzień nim się obejrzysz i już P. będzie znowu z Wami. Kiedy Ty masz usg ?

KasiaB
śmigaj na egzamin...my trzymamy kciukasy a one zawsze pomagają &&&

Cofnę się parę stron i poczytam co się przez weekend wydarzyło.

reklama
Cześć dziewczyny :*

No z tą pogodą szału można dostać :/ Zimno jak diabli... osobiście wolałam te upały.
Violett - dasz radę ten tydzień:) Szybko minie:)
Kasia - kciukasy za wizytę!!!

Co tu robić w taką pogodę:( Całe szczęście są KSIĄŻKI:P:P:P:P Mój D przez najbliższe dni/tygodnie będzie wracał późno do domku więc muszę sobie jakoś czas zorganizować:)

Witam po weekendzie !!! :) :*

Tak tak pogoda zmienna niesamowicie... U mnie w nocy taka burza ze HEJ!! W pewnym momencie dokładni 3:11 tak walneło że każdy się obudził.. Dziś się okazało, że u sąsiada drzewo powalone piorunem :/ MASAKRA jakaś... Ja też dzisiaj cały dzień w domku bo mąż będzie później więc tak jak Goosiek zostają mi książki które uwielbiam :)))

U mnie dzidzia dalej codziennie fika jak szalony :))) Cały weekend spotykaliśmy się z rodzinką (zazwyczaj przy grillu - kiełbachay już mi uszami wychodzą) ;) Każdy chciał dotknąć czy kopie... Ja mówie ze bardzo, no i zazwyczaj każdy sceptycznie patrzy na mnie "a bo taki mały brzuszek, gdzie by też cos tam się ruszało" :) Potem to im oczy w orbit wychodziły jak potrafi dać czadu ten mój maluszek :D
Mąz wczoraj przed spaniem przykłada uszko do brzuszka i zaczyna rozmowe :D On coś gada - dzidzia kopie i on to uznaje za odp twierdzącą lub nie hehe w zależności jak silnego kopa dostanie w policzek :D

A WIZYTA ZA 2 DNI !!!! :)))))))))))

O rany...co to za pogoda dzisiaj? :szok: U mnie na termometrze 15 stopni i chyba ciśnienie nieźle zjechało w dół bo strasznie mi się w głowie kręci. Zaraz chyba wypiję kawkę i zjem cos slodkiego. Mam nadzieję, że do 12 mi przejdzie bo umówiliśmy się z P. że podjadę po niego do pracy w drodze na USG, a trochę kiepsko w takim stanie prowadzić samochód.

Kasia, trzymam kciuki!
Violett, nawet się nie obejrzysz jak tydzień zleci :-)

Boję się zapeszać ale wczoraj nie miałam żadnego skurczu, a dzien spędziliśmy dosyć intensywnie, pojechaliśmy do Ikei. Na szczęścię co kawałek można tam gdzies przysiąść. Chodzić mogę ale stanie dla mnie to masakra, od razu robi mi się słabo.
Co do brzuszka wieczorem, to zawsze u mnie wygląda inaczej niż rano. Rano jak się kłade na wznak to jestem płaska jak deska, a na wieczór tak mi brzuch wywala, że szok i czuję, że jest napięty i twrdszy ale to nie jest twardnienie brzucha.

Dzisiaj o 13.40 mam usg, ciekawe czy lekarz potwerdzi chłopaka :-)

oglądałyście kiedyś program 'ciąża z zaskonczenia' na discovery travel&living?

ja oglądam ten program jakos tak raz cy dwa raz w tygodniu... dla mnie to jest wogóle nie o zrozumienia. Są tam różne historie kobiet, które praktycznie do samego porodu nie wiedziały, że są w ciąży... Mówią że nie zaobserwowały żadnych obiawów , nic zero...Często ejst tak że coś się dzieje ale nie jest to wiązane z ciążą. Ogólnie jak zaWSZE ogładam ten program to nie chce mi się wierzyć, że to prawda... .

Mysza - ooo prosze! :) To obie myślę będziemy przynosiły dobre nowiny za 2 dni :) I naprawde już bardzo bym chciała poznać płeć :)

Inez - trzymam kciuki za wizytę!!!!! &&&&& Żeby wszystko juz było dobrze i z Tobą i z dzidziusiem :*

Swoją drogą jak czytam że u niektórych dziewczyn nie ma jeszcze ruchów dziecka nie mogę się nadziwić jak kazda z nas to wszystko przechodzi inaczej :) Każda z nas różni się od siebie psychiką, budową ciała itd itp :) I tak sobie myślę ze strasznie nudno by było gdyby każda przechodziła ciążę tak samo - "książkowo"... A tak prosze bardzo! I wesoło, i wzruszająco, i zaskakująco :) Ale mnie wzieło na rozmyślania :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry