reklama

Listopad 2010

reklama
mi szczerze mowiac bardziej podoba sie Leon :) Leonard jakos tak za powaznie brzmi :D no ale tak czy tak gratulacje, ja tez marzę o synku :-)

a pogoda jest obrzydliwa!! jak jest cieplo to zawsze mozna sie ochlodzic wiatraczkiem i napic czegos zimnego a przez taki deszcz to od razu humor sie psuje :/

Ostatnia edycja:
Złapał mnie ból, ale taki dziwny. Otóż boli mnie z prawej strony na wzgórku łonowym. Nie jest to stały ból, on przychodzi takim impulsem, ale jak przyjdzie to jest dość mocny i zauważyłam, że ten ból pojawiał się razem z plamieniami. Własnie mnie dzisiaj boli, ale nie plamię, chociaż wydzielina rano była taka lekko podejrzana, i tylko ciekawa jestem czy którąś też może tam tak boli lub bolało? I w ogóle jaka część kobiecych narządów się znajduje na tej wysokości? Brzuch mnie nie boli, wzięłam lek rozkurczowy - i tak miałam zapisany przez lekarza, ale na to miejsce ewidentnie nie działa.

anbar- a myslałam ze juz Ci przeszlo ? :-( zadzwon moze do lekarza zapytaj się, ja z kazdym głupstwem dzwonie do mojego

Mówiłam, że nie ma się co cieszyć, że nie ma plamień, bo nie wiadomo czy to koniec czy chwilowe uśpienie ;-) Szczerze, to już mam dosyć i nawet mi sie nie chce dzwonić do lekarza. Brzuch mnie nie boli, plamień nie mam, młody wierzga, więc i tak mi lekarz nic nowego nie powie. Idę do niego na połówkowe w przyszły wtorek to zapytam o ten ból. Ale myślałam, że któraś też taki miała.
Swoją drogą to mój chłopak nawet gdzieś wyczytał, że lekkie krwawienia mogą się zdarzać, bo wszystko tam w środku się strasznie napina i naciąga w procesie wzrastania i nie należy się tym martwić. A dopóki dziecko się rusza, a ja nie mam krwotoku, to chyba już nie mam po co gonić do lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry