• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

reklama
witam dziewczyny!
mam pytanko do Was dotyczące kupowania ubrań ciążowych. Nie mogę wydać na to dużej sumy więc odpad ami kupowania w "normalnych sklepach" czy macie moze coś godnego polecenia??
jeszcze mieszczę się w część starych rzeczy ale muszę już zaopatrzyć się w coś nowego :)

Poszukaj na allegro! Tam mają sporo ciuchów ciążowych.

No jestem w domu na zwolnieniu do piątku. Mam paskudny kaszel i lekarka nic mi nie przepisała bo to jak powiedziała młoda ciaża i nic nie ma dla cieżarnych i kazała mi domowym i sposobami sie leczyć i brać rutinoscorbin 3 razy dziennie. Rutinoscorbin nie biorę bo sie boję zrobiłam sobie tylko syrop z cebuli i piję herbatę z miodem i cytryną.

Co do ciuchów dla ciężarnych to faktycznie są drogie. Ja na szczęscie z poprzedniej ciąży miałam schowane a od bratowej wziełam też jedne spodnie i kupiłam sobie jedynie krótkie spodenki na allegro. Muszę jedynie kupić sobie jakieś bluzki ale nie ciażowe ale normalne zeby tylko sie zmiescił brzuszek :)

Jola, przejżyj wątek o zakupach. Dziewczyny wklejały linki różnych ciuchów. Ja na allegro za ciążowa tunikę zapłaciłam niecałe 30 zł.
W ciucholandzie też kupiłam kilka bluzek, wystarczy dobrze wyprać, wypłukać i zapaszku nie ma :-)
Popatrz też w normalnych sklepach, nie ciążowych, teraz sa modne tuniki więc w normalnym sklepie można cos znaleźć za rozsądną cenę.
A najlepsze legginsy kupiłam na bazarku pod domem za 12 zł :-) Nie są typowo ciążowe ale nie mają gumy wszytej tylko elastyczny pas.

Właśnie dojrzałam, że jesteś z Warszawy. Polecam jeszcze Maximusa, najwięcej tam sie obłowiłam.

Witam dziewczyny:)

Wpadłam się przywitać:) Zmykam zaraz do lektury. Wczoraj odwiedziłam bibliotekę i przytargałam 5 książek:) Pogoda średniawa. Trochę słonka, trochę chmurek.

Miłego dzionka. Zmykam czytać. Szybciej czas mi minie do wizyt w przyszłym tygodniu:)

Witam wszystkich!!! :)

U mnie też słonecznie i około 20st więc nie najgorzej :) Dziś mama przywiozła 10kg truskawek do zaprawiania kompotów... Czuję się jak w niebie!!! :)))

Ja jakoś za ciucholandami nie przepadam... Moze dlatego ze nigdy nie umie nic fajnego znalesc ;) Dzisiaj zamowilam sliczna tuniczke i legginsy na allegro :) Fajne w tych rzeczach jest to ze i po ciaży można je bez problemu wykorzystac... Jakis fajny gruby ozdobny pas pod biust i świetnie to wygląda :)

Goosiek - mnie czeka obowiązkowa wizyta w bibliotece w przyszłym tygodniu :) Też uwielbiam czytać!!! I tylko to mnie ratuje w tym nieszczęśnym "meczowym" okresie mojego męża :D

reklama
KasiaB ja mam taki 4 godzinny egzamin jutro;/ a druga część ustna w piatek i ten egzamin zdaję się w parach, które są losowane. moi znajomi przeżywali kto z kim będzie a ja mowię, że mi obojętnie byle nie 2 pewne osoby z którymi poprostu cięzko się dogadać a jedna z nich ma bardzow wysoki poziom i troszkę bym się skompromitowała;p no i wczoraj wieczorem sprawdzam listę i oczywiście wylosowano mi jedną z tych osób własnie:P no wiecie co na ponad 50 osob...ja to mam pecha:(;-)

to trzymam kciuki za Twój egzamin :-) a na ustnym wypchnij brzuszek i machaj sobie kartką przed nosem i zobaczysz, że komisja przychylniej spojrzy :-) na studiach dziewczyny w ciąży zawsze stosowały te metody :-)

baska - życzę zdrowia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry