reklama

Listopad 2010

Z tymi ruchami to jest trochę dziwnie. Kilka dni temu WYDAWAŁO mi się, że coś czuję, że coś mnie kopie w jelita, teraz od kilku dni nie czuję nic, ale w sobotę miałam usg i dziecko się ruszało, więc żyje :). To jest druga ciąża, więc powinnam zacząć czuć wcześniej. W pierwszej to dopiero po 23 tyg. i to takie swędzenie od środka było najpierw a nie regularne kopniaki :) A TY?

reklama
ja tez wlasnie poczulam pierwszy raz porzadnie bez przystawiania ręki ostatnio, ale to bylo tylko raz, a jak przykladam reke wieczorem leżąc na pleckach to czuje takie delikatne 'przewroty', juz nie moge sie doczekac regularnych ruchow porzadnych, jak Paulinka ma :) jej dziecko jest baardzo ruchliwe ;)

jak masz fajnie ze to juz jutro :) trzymam kciuki zebys sie dowiedziala :*

sluchajcie dziewczyny mam problemik. Jakis miesiąc temu zrobil mi się zajad. posmarowalam w dzien oxycortem, na noc tez i sie zagoił. I jakies 4 dni temu znowu wylazł! i od 4 dni go smaruje i nic :/ a nawet czuje ze sie jeszcze bardziej powiększył. Babcia mi powiedziala ze pewnie mi pękają kąciki ust bo mam za malo witaminy B i dlatego oxycort juz mi nie pomaga. I nie wiem teraz czy zaczac brac witamine B, czy macie moze jakies inne sposoby na zajady?

Zajady to moja zmora, ale od kiedy biorę jedną tabletkę dziennie witaminy B12 to mi zniknęły, a miałam je wielkości, a raczej 0,5 cm długości. Zmor. Teraz jest już dobrze, może i Tobie pomoże.

oj z tymi meczami to ciężki temat...tym bardziej,że to ma jeszcze trwać przez miesiąc!!!:blink: jakoś narazie wytrzymuje ale moja wczorajsza niedziele to byly na zmienę mecze i kubica:P moj M. ma szczęscie,że w sumie się teraz uczę do egzaminów bo inaczej to by nie miał tak lekko z oglądaniem:P

Anbar podziwiam Cię Ty zawsze wszystko wiesz :D musisz byc baaardzo mądra.

Eeee... To nie to. Po prostu dużo czytam. A jak się dużo czyta, to się doczytuje do wielu mniej lub bardziej ciekawych informacji :-).
Poza tym mam ciążę z atrakcjami, więc wiele sprawdziłam na sobie. U mnie akurat wylazła ostatnio anemia, stąd wiem o tych zajadach i ich związku z żelazem.

Ania_ch0 i kasiazar te ciasto z nadzieniem to takie angielskie paje (pie), ja nie przepadam za nimi, a moze chodzilo o kafejke Greggs? Tam maja sniadania i wlasnie rozne paje na slodko i obiadowo :)

Savouries - Greggs

heh.. wlasnie doczytalam ze juz znalazlas aniu hehe :)

Meczowy temat dzisiaj rozwiazalismy tak, ze D sobie wlaczyl na komputerze jakos.. a ja sobie ogladalam film na tv :)

anbar ja tez zauwazylam, ze zwykle odpowiadasz na rozne pytania :) i sobie juz jakis czas temu pomyslalam ze jestes oczytana :) i umiesz szybciutko wszystko wyszukac w necie :)

reklama
jest jeszcze opcja ze anbar jest lekarzem ginekologiem z wyksztalcenia tylko nie chce sie chwalic :D

lasotka slyszalam ze na tym obstawianiu mozna sporo pieniedzy zarobic, kiedys kolega obstawil za 2 zl i wygral 280 :| ale to juz trzeba w tym siedziec i wiedziec co i jak, nie ma co liczyc ze akurat sie trafi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry