reklama

Listopad 2010

Wracam po krótkiej nieobecności :)
Witam wszystkie nowe mamusie :-) oraz gratuluję tym, co już znają płeć swoich maluszków. Ja mam wizytę w przyszły wtorek i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku oraz dowiem się kto siedzi w moim brzuszku. Nie mogę się też doczekać kiedy poczuję kopniaczki mojego maleństwa :blink:
U mnie w nocy była straszna burza i dzień beznadziejny - zimno, mokro i pochmurno a wczoraj jeszcze było ładnie. Dziś też miałam jakiegoś doła, wypłakałam się i chyba mi przeszło. Teraz siedzę sama bo M w pracy, a jak jest w domu to tak jak u większości nic tylko mecze. Nie jestem przeciwniczką piłki nożnej ale jak mój M siedzi po 6 godzin dziennie przed telewizorem to mnie trochę drażni :baffled: ja tam wolę oglądać siatkówkę :)

reklama
Hej dziewczynki:)
Przeżyłam dziś dzień pracy , dzień zakupów, już wszystko mamy do pokoju malutkiej farby pomysł pościel tylko szaleć i czekać na radość Małgosi. Już nie mogę się doczekać jak jej zrobimy niespodziankę.
Witaj Jolu!
a co do meczy to na szczęście oboje z A. nie przepadamy więc nie będę się męczyć przez miesiąc. na pewno miło inaczej spędzimy czas hihi.
a ja właśnie zmykam do kuchni zajrzę do Was później.

Jutro idę do lekarza ciekawe czy uda mi się podejrzeć moją kropeczkę :) Już nie wytrzymuję chce wiedzieć :-) także mam nadzieję że dzidzia będzie cierpliwa i zdradzi swoje JA.

jak masz fajnie ze to juz jutro :) trzymam kciuki zebys sie dowiedziala :*

sluchajcie dziewczyny mam problemik. Jakis miesiąc temu zrobil mi się zajad. posmarowalam w dzien oxycortem, na noc tez i sie zagoił. I jakies 4 dni temu znowu wylazł! i od 4 dni go smaruje i nic :/ a nawet czuje ze sie jeszcze bardziej powiększył. Babcia mi powiedziala ze pewnie mi pękają kąciki ust bo mam za malo witaminy B i dlatego oxycort juz mi nie pomaga. I nie wiem teraz czy zaczac brac witamine B, czy macie moze jakies inne sposoby na zajady?

A umnie z meczami roznie, czasami moj P siedzi i oglada a ja razem z nim oczywiscie wtulona na maxa w niego, a czasem on sam twierdzi ze woli pobyc ze mna. a ze teraz widzimy sie tylko w weekendy no to nie ogladmy :) Tzn powiem tak telewizor jest wlaczony i zawsze ktos tam spojrzy ale nie tak ze siadamy i ogladamy :) Ale ja lubie ogladac mecze wiec nie mialambym problemu :)

Ania ja stosowalam kiedys paste do zebow.

Babcia mi powiedziala ze pewnie mi pękają kąciki ust bo mam za malo witaminy B i dlatego oxycort juz mi nie pomaga. I nie wiem teraz czy zaczac brac witamine B, czy macie moze jakies inne sposoby na zajady?

Babcia ma rację. Zajady są jednym z objawów za niskiego poziomu żelaza we krwi. Czy robiłaś ostatnio badania krwi? Zanim zaczniesz cokolwiek łykać na własną rękę, lepiej uzgodnij to z lekarzem. Może nie tylko witaminy powinnaś łykać, ale własnie preparaty żelaza.

Tak, przywitałam się :). Do tej pory czułam się tak fatalnie i byłam tak zmęczona, że mogłam wysiedziec przed komputerem jedynie kilka minut. Ale od kilku dni czuję, że wstąpiła we mnie w końcu energia.. :) Niestety zwiększył mi się też apetyt i cały czas coś jem.....

Proponuję łykać witaminkę B, tylko nie pamiętam już jakie B (6, 12, komplex?). Trzeba by podpytać w aptece. Oxycortu nigdy nie stosowałam. Zajad raczej leczy się od środka.

Anbar podziwiam Cię Ty zawsze wszystko wiesz :D musisz byc baaardzo mądra. Badania robilam wszystkie jakies poltora tygodnia temu i byly ok, a wizyte u lekarza mam dopiero 2 lipca, bo jeszcze nie zapisalam sie do mojej nowej gin :/ jak zapisze sie do niej na wczesniej to zapytam, ale musze sobie jakos z tym poradzic bo nawet jesc nie moge :/
Izeczka_73 masz termin na 30 listopada? :-)

Kasiazar juz wiem co mi tak smakowalo !!!!
Greggs-tak sie nazywal ten sklep :)
http://www.greggs.co.uk/menu/savouries/chicken-bake

Ostatnia edycja:
Tak, dokłądnie na 30. Ale z usg wynika, że dziesko jest kilka dni większe niż z OM, więc może będzie trochę wcześniej. Aby nie za wcześnie, mam już jednego 8-letniego Skorpiona w domu i teraz marzy mi się Strzelec. A Ty na kiedy? :)
aa GŁUPIE PYTANIE. Widzę, że też na 30 :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry