reklama

Listopad 2010

Ja też nie rozumiem o co chodzi z niechęcią do piłki. Mój ogląda wszystkie mecze piłki nożnej, a do tego wszystkie koszykarskie, bo jest koszykarzem, ale mnie to w ogóle nie wzrusza. Tym bardziej, że sama lubię popatrzeć na piłkę kopaną. Na rzucaną mniej ;-)

reklama
moj P tez gral kilka lat w pilke, a teraz nie ma za bardzo na to czasu, ale interesuje sie nadal :) a mi nie przeszkadza od czasu do czasu jak leci w tv, ale oczywiscie tez bez przesady :D

Elzu zaazdroszcze Ci, ze mieszkasz w Manchesterze, mialam okazje byc tam przelotem 1 dzien, obkupilam sie w primarku, zjadlam ciastko francuskie z kurczakiem w jakims bialym sosie (pyszne bylo!) no i stadion obejrzalam, wrazenie na mnie zrobil nie powiem ze nie :)

a co do meryan to tez zauwazylam, ze nic sie nie odzywa :/ tak jak Paulinka, mam nadzieje ze po prostu nie ma czasu..

Jolu witamy, udzielaj sie czesto :)

Elzu zaazdroszcze Ci, ze mieszkasz w Manchesterze, mialam okazje byc tam przelotem 1 dzien, obkupilam sie w primarku, zjadlam ciastko francuskie z kurczakiem w jakims bialym sosie (pyszne bylo!) no i stadion obejrzalam, wrazenie na mnie zrobil nie powiem ze nie :)
Aniu ja to w Irlandii jadłam za kazdym razem jak bylismy jesc w restauracjii i na moim weselu bylo to jako przystawka. Nie pamietaj jak sie nazywalo ale danie genialne , jeszcze tam pieczarki były :-)

Kasiu ja to kupilam w jakiejs piekarnio ciastkarni kolo dworca, i bylo przepyszne! to jakis taki sieciowy sklep byl bo mieszkalam dwa tygodnie w preston i tam tez go znalazlam :D

w gornym prawym rogu wejdz w ustawienia, potem po lewej stronie są moje ustawienia>edytuj sygnaturę. wklej linka z suwaczkiem w okienko postowe i zapisz, a juz zawsze bedzie sie wyswietlac pod Twoimi postami :)

reklama
Aniu jestem pewna ze o tym samym mowimy :) JOla musisz wejsc w Twoj profil , panel kontrolny . Po lewej masz edytuj sygnature i tam wklejasz link z suwaczkiem tylko wklej go uzywajac tych obrazków . pod kazdym masz co one oznaczaja np dodaj link, dodaj obrazek itd Mam nadzieje ze wmiare jasno ci to potlumaczyłam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry