reklama

Listopad 2010

reklama
Elzu - te trąbki to mają faktycznie wyjątkowo głośne w tej afryce :D Podobno kazdy szanujący się kibic taką ma i to tam u niech jest jako taka tradycja... I też prawda że te trąby "ryczą" dokładnie przez cały mecz :D Na takich stadionach ilość decybeli jest pewnie porażająca :D

Dziewczyny ale mi zrobiłyście smaka na tą przekąskę z ciasta francuskiego i kurczaka... Jak pamiętacie co tam jest i jak to wygląda dokładnie t poproszę o przepis na odpowiednim wątku :) Albo choc nazwę zebym mogła na necie poszperac :)

ania_ch0, wlasnie mialam dzis do primarka pojechac ale pogoda kiepska i jednak sie nie wybralam, chyba pojade w czwartek, musze kilka szmatek kupic na wyjazd do Polski bo nie mam ubran letnich zabardzo :)

no a w primarku to mozna sie obkupic.. ja bylam jak byly wyprzedaze, najabrdziej to mi sie tam bielizna podoba, Elzu Ty napewno bedziesz wiedziec, te ciastka o ktorych z Kasia rozmawialysmy to to
Rowes - Baking Everything Better - Product list - Chicken & Vegetable Pasty ? z wygladu tak mi sie kojarzy ale nie jestem pewna czy tak sie nazywal ten sklep wlasnie :> jesli to to, to masz Paulinko skladniki wszystkie tam, tylko ze po angielsku ;) jak wejdziesz w OUR PRODUCTS - savouries to tam jest to co Kasia mowila chicken&mushroom bake :)

Aniu - jednak nie o tym samym mowilysmy bo ten link co podałas to nie to co miałam na mysli ani tez nie jest to co podałas chicken&mushroom bake :tak: Siedze z pol godz i probuje znalezc ta moją potrawe ale ja sie nie poddam :-D

KasiaB kiedy wyniki ?

Dopiero za jakieś 10 tygodni ... ale i tak nie liczę na sukces :-)

A ja z moim L co 2 tygodnie ogladam Formule 1 i nawet lubie te wyscigi. Do pilki noznej wogole nie jestem przekonana.

Ja oglądam F1 sama bo P. też nie lubi :-), ale ja oglądam każdy wyścig, oglądam też siatkówkę a piłkę nożną tylko na najwyższym poziomie więc z mistrzostw obejrzę półfinały i finał :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry