reklama

Listopad 2010

Witajcie z rana!

U nas meczowo. Oprócz dużego kibica - mojego M - jest jeszcze Marcinek. Zresztą sama lubię pooglądać dobry mecz. Często właśnie tak spędzamy czas wieczorem z M. Jest zawziętym kibicem Barcy i w domu rośnie jego następca. Kiedy byłam małą dziewczynką mecze oglądałam z Tatą. Koledzy mojego M mnie lubią, bo rozumiem ich pasje (wariactwo) i zazdroszczą M. żony ;-).
Dziś ruszam na badania krwi a jutro do gina.
Eeee... To nie to. Po prostu dużo czytam. A jak się dużo czyta, to się doczytuje do wielu mniej lub bardziej ciekawych informacji :-).

Popieram :tak:

Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Witajcie z rana!

U nas meczowo. Oprócz dużego kibica - mojego M - jest jeszcze Marcinek. Zresztą sama lubię pooglądać dobry mecz. Często właśnie tak spędzamy czas wieczorem z M. Jest zawziętym kibicem Barcy i w domu rośnie jego następca. Kiedy byłam małą dziewczynką mecze oglądałam z Tatą. Koledzy mojego M mnie lubią, bo rozumiem ich pasje (wariactwo) i zazdroszczą M. żony ;-).
Dziś ruszam na badania krwi a jutro do gina.

Popieram :tak:

Miłego dnia dziewczyny.

Czesc laseczki co tam u was ja umieram z bolu kregoslupa i pieczenia nerek!!!Masakra jakas bylam u gina ale powiedzial ze tak juz jest w drugiej ciazy zrobil mojej coreczce usg badanie moczu i nic nie wykazalo ach tylko alvedon pomaga 29 przylatuje z synkiem do polski na male zakupy ciesze sie jak myszka do sera haha wuzeczek i lozeczko i napewno ciuszki haha
pozdrawiam

Joaś - trzymam kciuki za wyniki :-)

ja dzisiaj mam dzień odpoczynku połączony z nauką bo jutr egzamin nr 2 i nawet nie otworzyłam jeszcze materiałów, ale pewnie nie pójdę bo tam jest tak, że nawet jak się już napisze, albo nie chce napisać to nie można wyjść wcześniej i trzeba wysiedzieć 3,5 h a to ciężko już ...

Czesc laseczki co tam u was ja umieram z bolu kregoslupa i pieczenia nerek!!!Masakra jakas bylam u gina ale powiedzial ze tak juz jest w drugiej ciazy zrobil mojej coreczce usg badanie moczu i nic nie wykazalo ach tylko alvedon pomaga 29 przylatuje z synkiem do polski na male zakupy ciesze sie jak myszka do sera haha wuzeczek i lozeczko i napewno ciuszki haha
pozdrawiam

Uploaded with ImageShack.us

to moja corcia 20 tydzien

Joaś - trzymam kciuki za wyniki :-)

ja dzisiaj mam dzień odpoczynku połączony z nauką bo jutr egzamin nr 2 i nawet nie otworzyłam jeszcze materiałów, ale pewnie nie pójdę bo tam jest tak, że nawet jak się już napisze, albo nie chce napisać to nie można wyjść wcześniej i trzeba wysiedzieć 3,5 h a to ciężko już ...

A na jakiej uczelni jestes? z czego egzaminy?

KasiaB ja mam taki 4 godzinny egzamin jutro;/ a druga część ustna w piatek i ten egzamin zdaję się w parach, które są losowane. moi znajomi przeżywali kto z kim będzie a ja mowię, że mi obojętnie byle nie 2 pewne osoby z którymi poprostu cięzko się dogadać a jedna z nich ma bardzow wysoki poziom i troszkę bym się skompromitowała;p no i wczoraj wieczorem sprawdzam listę i oczywiście wylosowano mi jedną z tych osób własnie:P no wiecie co na ponad 50 osob...ja to mam pecha:(;-)

Witajcie...

ja już po badaniu...jak zwykle lekko nie było, ale najważniejsze że mam to już za sobą.

Miłego dnia Wam życzę!

Svensonka Ty się u mnie na kawie meldujesz jak będziesz w PL. Pamiętaj!

reklama
witam dziewczyny!
mam pytanko do Was dotyczące kupowania ubrań ciążowych. Nie mogę wydać na to dużej sumy więc odpad ami kupowania w "normalnych sklepach" czy macie moze coś godnego polecenia??
jeszcze mieszczę się w część starych rzeczy ale muszę już zaopatrzyć się w coś nowego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry