Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam dziewczyny!
mam pytanko do Was dotyczące kupowania ubrań ciążowych. Nie mogę wydać na to dużej sumy więc odpad ami kupowania w "normalnych sklepach" czy macie moze coś godnego polecenia??
jeszcze mieszczę się w część starych rzeczy ale muszę już zaopatrzyć się w coś nowego![]()
Witajcie...
ja już po badaniu...jak zwykle lekko nie było, ale najważniejsze że mam to już za sobą.
Miłego dnia Wam życzę!
Svensonka Ty się u mnie na kawie meldujesz jak będziesz w PL. Pamiętaj!
KasiaB ja mam taki 4 godzinny egzamin jutro;/ a druga część ustna w piatek i ten egzamin zdaję się w parach, które są losowane. moi znajomi przeżywali kto z kim będzie a ja mowię, że mi obojętnie byle nie 2 pewne osoby z którymi poprostu cięzko się dogadać a jedna z nich ma bardzow wysoki poziom i troszkę bym się skompromitowała;p no i wczoraj wieczorem sprawdzam listę i oczywiście wylosowano mi jedną z tych osób własnieno wiecie co na ponad 50 osob...ja to mam pecha
;-)