reklama

Listopad 2010

reklama
Paulinka ale Wam się okazja trafiła! Super! I nareszcie będziecie sami.

Dzisiaj mam jakis dziwny dzień. Niby ciśnienie mam w porządku a co sie podniosę to mi się w głowie kręci. Rano byłam u fryzjera i pierwszy raz w ciąży zaliczyłam glebę. Wstałam z fotela po myciu głowy i ocknęłam sie na kanapie z nogami w górze :eek:

Paulinka- super z tym mieszkaniem!! tez bym chciała tyle metrów :) My mamy 37 :P
Inez - no to ładnie sie urzadziłas , mam nadzieje ze nie poobijalas za bardzo . Ja miewam czesto takie momenty ze juz mdlec zaczynam bo cos tam ale siadam wtedy gdzie popadnie

A chodzisz prywatnie czy nie ?
Bo jak prywatnie to nie powinno być problemu z usg.
Na co liczycie ? Albo jakie macie przeczucia...chłopiec czy dziewczynka ?

chodze prywatnie, no ale jak ostatnio bylam to nie bylo usg...ale w sumie to bylo niedlugo po badaniu ''genetycznym'' usg i miala świeze wyniki...
a przeczucia mamy na chlopca i to takie dosyc silne bym powiedziala :D no ale jutro juz moze sie wszystko okaze:)

Mysza - mieszkanko znaleźliśmy po znajomości a jakzeby inaczej ;) Jedyny powazny zakup jaki nas czeka to pralka... Chce kupic już taką konkretną, pożądną zeby juz w naszym domu jednorodzinnym mogła też funkcjonowac :)

aduska - jak macie przeczucia na chłopca to będzie chłopiec :) Ja i Mysza to najlepsze przykłady :D

też tak myślę, na poczatku miałam przeczucie, że będziemy mieli chłopczyka, potem lekarz powiedział, że dziewczynka i wczoraj okazało się, że chłopiec. Na szczęście dziś pani w sklepie wymieniła mi różowe body na białe. tym razem kupuje neutralne.

Cześć Dziewczyny :)
Niestety nie mam obecnie tyle czasu, żeby być częściej....egzaminy i tysiąc innych rzeczy na głowie ale w miarę możliwości zaglądam tu i staram się nadrabiać zaległości. Holly pisałaś coś o jakiś ćwiczeniach, po których poczułaś dzidzie. Jak znacie takie ćwiczenia to dajcie znać bo z chęcią sprawdzę sprawność mojej dzidzi :) Czasem czuje takie jakby motylki w brzuchu i zastanawiam się czy to może nie jest dzidziuś.... POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK :)

Paulinka - bardzo sie cieszę, jaka okazja :szok:

Ja dziś miałam zamęt w pracy- arkusze, świadectwa itp. Idzie koniec roku i pełno papierkowej roboty, Jutro stwierdziłam żę pracuje od 11 do 19 bo inaczej się nie da w spokoju spr co ci n-le natworzyli.
Poza tym pogoda znośna, choć wolałabym cieplejsze powietrze bo w nic już się nie mieszczę, a letnich mam troszkę przygotowanych
Czy kłucie brzucha to coś groźnego? Jakby mnie ktoś dźgał szpilkami od środka?

Trusia, jesli to kłucie jest delikatne to nic groźnego, ja tak miałam ostatnio i zapytałam dziś gin czy to cos poważnego.
Powiedziała że jest to związane z rozciąganiem sie naszych narządów ;-)
także ja taką informację otrzymałam, także raczej bez paniki

reklama
Acha, to dzięki bo martwiłam się już. Teraz po truskawkach z cukrem przeszło.

Dziewczyny jutro Dzień Ojca - jak by tu złożyć życzenia naszym przyszłym tatuśkom???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry