reklama

Listopad 2010

Paulinka - super że będziecie sami mieszkać !!!:tak:
My mieszkamy sami od kiedy się poznaliśmy (przeszło 11 lat:szok:) ale nie zamieniłabym tego na nic ! Mam ochotę leniuchować - leniu****ę, mam ochotę łazić bez gaci to łażę w końcu jestem u siebie i nikomu nic do tego ;-)
pozdrowionka

reklama
Jejciu Kochane nawet nie wieci jak bardzo się z meżem cieszymy ;))) A jeszcze naprawdę okazja się trafiła (wynajem 300zł i czynsz 300zł) Cośmy się naszukali przez ostatnie miesiące i ceny nas powalały... A tu taka okazja :) Właścicielka super babka. Twierdzi ze ona wie jak młodzi mają cieżko i nie chce z nikogo zdzierac kasy, bardziej jej zależy na opiekowaniu się tym mieszkaniem :) Już w wyobraźni widzę gdzie co postawię :D:D My juz raz mieszkalismy razem zaraz po ślubie ale tylko 4 miesiace bo właściciele wrócili z zagranicy gdzie oboje stracili pracę... I nie było wyjścia. Wrócilismy do rodziców. Ten czas kiedy mieszkaliśmy razem wspominam jako jeden z najpiękniejszych w życiu więc teraz tym bardziej nie mogę sę doczekac :D:D

Paulinka - wow, ale rzeczywiście niesamowita okazja ... życzę sprawnego pakowania i przeprowadzki :-)

a tak przy okazji przeprowadzek, wiecie może gdzie się kupuje pudła przeprowadzkowe? bo mnie w sumie tez to czeka i sporo mamy do przewiezienia książek i do tego będa potrzebne chyba jakieś wzmacniane pudła ... sama już nie wiem :-)
ostatnio wymyśliłam, że zorganizuję już sobie pudło i wrzuce do niego wszystkie ciuchy, w które już się nie mieszczę, głównie kostiumy i koszule do pracy, a drugie na rzeczy dla Maluszka :-)
btw wczoraj zrobilam super zakupy w smyku, zrobie wieczorem fotkę i wkleje do odpowiedniego wątku

Paulinko super że mieszkanko takie fajne! A co do ceny to faktycznie "za grosze", bo ponad 60 metrów. Pamiętam że jak jeszcze wynajmowaliśmy z W. mieszkanie to za takie "nie specjalne" płaciliśmy 1500zł + prąd...a miało 50m2. Więc to Wasze 300zł to prawdziwa okazja.
To z ogłoszenia Wam się udało czy po znajomości ?

Kasiu poszukaj na allegro takich pudeł, ja ostatnio zamawiałam 200 kartonów bo W. do firmy potrzebował :-)
Moje ciuchy "sprzed ciąży" wylądowały w piwnicy...maluszkowe mam w szufladach pod łóżkiem.
Czekam na zdjęcia Twoich zakupów.

Paulinka - wow, ale rzeczywiście niesamowita okazja ... życzę sprawnego pakowania i przeprowadzki :-)

a tak przy okazji przeprowadzek, wiecie może gdzie się kupuje pudła przeprowadzkowe? bo mnie w sumie tez to czeka i sporo mamy do przewiezienia książek i do tego będa potrzebne chyba jakieś wzmacniane pudła ... sama już nie wiem :-)
ostatnio wymyśliłam, że zorganizuję już sobie pudło i wrzuce do niego wszystkie ciuchy, w które już się nie mieszczę, głównie kostiumy i koszule do pracy, a drugie na rzeczy dla Maluszka :-)
btw wczoraj zrobilam super zakupy w smyku, zrobie wieczorem fotkę i wkleje do odpowiedniego wątku
Kasiu, ja kupuję w Leroy Merlin, są ekstra, do 30kg udźwigu. A kartonów to ja mam morze...

a dziewuszki chciałam Wam pwiedziec smieszną rzeecz, z której moj M. jest ogrooomnie dumny... moze to dziwne ale najbardziej intensywne kopniaczki czuję gdy moj M. ogląda mecze...wtedy moj maluszek szaleje a M. dumnie stwierdza ze to na pewno chlopaczek:)

reklama
Mysza84 jutro mam wizyte ale nie jestm pewna czy bedę maiła usg...a za dwa tygodnie bede szla na usg polowkowe...
kurcze mam takla cicha nadzieję, że damy radę jutro coś podglądnąć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry